Mourinho langer ud efter sin tidligere klub: "Jeg kommer tilbage"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mourinho langer ud efter sin tidligere klub: "Jeg kommer tilbage"

Mourinho vil vende tilbage "med endnu mere entusiasme og selvtillid"
Mourinho vil vende tilbage "med endnu mere entusiasme og selvtillid"AFP
Jose Mourinho har tydeligvis endnu ikke fordøjet sin fyring fra AS Roma. Det fremgår tydeligt af hans seneste kommentarer til de italienske medier, at "The Special One's" exit i Italien har sat sine spor hos ham.

De afgørende uger i europæisk fodbolds største turneringer er begyndt i denne uge, især Champions League, "nok den vigtigste konkurrence i verdenskalenderen", som Mourinho selv siger.

Han vil dog ikke selv være involveret i denne fase af turneringen.

"Ikke fordi jeg er blevet slået ud med mit hold, men fordi jeg blev 'elimineret' fra mit hold af en, der ikke ved meget om fodbold", citeres den 61-årige for at sige af forskellige italienske medier.

Mourinho
MourinhoAFP

Henvisningen er sandsynligvis til Friedkin-familien, som for præcis en måned siden besluttede at afslutte Mourinhos engagement i den italienske hovedstad og sætte Daniele De Rossi på Roma-bænken i stedet.

"Sådan er livet, fuld af op- og nedture. Jeg er stadig positiv på trods af den uventede og uretfærdige opsigelse. Men jeg kommer tilbage til de europæiske turneringer, og jeg kommer tilbage med endnu mere entusiasme og selvtillid," siger Mourinho.

Pro-Mourinho banner
Pro-Mourinho bannerProfimedia

Den portugisiske træner har i hvert fald fået støtte fra sin tidligere klubs fans. Flere bannere blev hængt op til hans ære på Stadio Olimpico både i hans tid som træner og efter hans afskedigelse.