Rasmus NK og Roma skal igen møde revanchelystent Feyenoord i Europa

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rasmus NK og Roma skal igen møde revanchelystent Feyenoord i Europa

Rasmus Nissen Kristensen  er i spil til en plads i startopstillingen.
Rasmus Nissen Kristensen er i spil til en plads i startopstillingen.Profimedia
For tredje europæiske sæson i træk, skal Feyenoord og Roma krydse klinger med hinanden.

Hvis de to hold giver hinanden en ekstra krammer inden kampen, er det muligvis fordi genkendelsens glæde har taget over.

Efter finalen i 2022-udgaven af Conference League, bød sidste sæson på to indbyrdes møder i kvartfinalen i Europa League.

Ved begge lejligheder var det romerne der stod tilbage som sejrherrer. 1-0 i finalen i 2022, og i sidste sæson gik Roma videre efter et nederlag på 1-0 i Rotterdam, mens hjemmekampen på Stadio Olimpico blev vundet med 4-1 efter forlænget spilletid.

Torsdag er det igen i Europa League, at de to hold skal dyste. Feyenoord har hjemmebane i det første opgør i 1/16-finalen, præcis som de også startede hjemme i sidste sæson.

Hollænderne ligger nr. 2 i Eresdivisie, mens AS Roma ligger på sjettepladsen i Serie A, der er den sidste plads der giver europæisk deltagelse efter sommerferien.

Danske Rasmus Nissen Kristensen har været inde og ude af Romas hold, efter den nye træner Daniele De Rossi har taget over. I weekendens nederlag varmede danskeren bænken hele kampen, hvor romerne lukkede fire mål ind. Det kan måske være NK’s chance i forhold til en plads i startopstillingen torsdag aften.

Roma er trods nederlaget til Inter i fin form i den hjemlige turnering, med tre sejre i streg. Feyenoord har vundet fem ud af de seneste seks kampe i alle turneringer, og de sidste fem er det ikke lykkedes modstanderne at score. Det til trods for at fire af kampene har været mod nr. 1 og 3 i den hollandske liga, samt to kampe mod nr. 4.

Feyenoord var i efteråret deltager i Champions League, hvor de blev nr. 3 i gruppen efter Atletico Madrid, og Romas lokalrivaler fra Lazio.

Roma blev nr. 2 i deres Europa League gruppe efter tjekkiske Slavia Prag.

Kampen kan følges i Flashscores Match Centre med kampstart kl. 18:45