PSV-fan fik hollandsk tabel tatoveret med PSV i top og Ajax i bunden af ligaen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSV-fan fik hollandsk tabel tatoveret med PSV i top og Ajax i bunden af ligaen

Rivalen på 18. pladsen, PSV på 1. pladsen.
Rivalen på 18. pladsen, PSV på 1. pladsen.YouTube@Omroep Brabant
Det faktum, at PSV Eindhoven lå øverst i Æresdivisionen efter 8. spillerunde, og ærkerivalerne Ajax Amsterdam lå nederst i tabellen, fik en hollandsk fan til at markere det daværende scenarie med en tatovering på maven.

For en uge siden fik Shakky Wan, en fan af PSV Eindhoven den øjeblikkelige tabel i den hollandske Æresdivision tatoveret på sin mave.

Det faktum, at hans hold ligger i toppen af tabellen, spillede en lige så stor rolle i Wans beslutning som krisen hos rekordmestrene Ajax Amsterdam.

"Det er sjovt at gøre grin med dem," fortalte Wan til tv-stationen "Omroep Brabant" og tilføjede, at han finder hovedstadsholdet ekstremt "arrogant". Han fik også tatoveret sætningen "I don't give a shit about Ajax" på sin bagdel.

Wan er kendt i miljøet for sin ekstraordinære passion for PSV. Efter at hans klub havde sendt Ajax ned i bunden af tabellen med en 5-2 sejr, lavede han "straks en aftale med en tatovør. Det kommer aldrig til at ske igen."

Et historisk resultat.
Et historisk resultat.Profimedia

Han fik ret i sin vurdering. Under den nye cheftræner John van 't Schip har Ajax med to sejre mod Volendam (2-0) og Heerenveen(4-1) - løftet sig ud af nedrykningszonen.