Van der Vaart forlader Ajax's synkende skude for at støtte Polmans rumænske karriere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Van der Vaart forlader Ajax's synkende skude for at støtte Polmans rumænske karriere

Rafael van der Vaart har takket nej til et job i Ajax Amsterdam.
Rafael van der Vaart har takket nej til et job i Ajax Amsterdam.Profimedia
Den tidligere Bundesligaspiller Rafael van der Vaart (40) har midlertidigt givet afkald på et job hos den tekniske stab hos de kriseramte hollandske fodboldrekordmestre Ajax Amsterdam. Det skriver dagbladet De Telegraaf.

Ifølge det hollandske medie er årsagen til van der Vaarts afbud hans partner Estavana Polmans håndboldkarriere i Rumænien.

Den hollandske landsholdsspiller i håndbold er på kontrakt hos Rapid Bukarest i Rumænien, hvor Van der Vaart tilbringer så meget tid som muligt.

Som mangeårig Ajax-spiller(1993 til 2005) besidder van der Vaart det såkaldte Ajax-DNA, som ifølge fansene og mange medlemmer af den traditionsrige klub ser som nødvendigt for at føre klubben ud af krisen.

Efter søndagens 2-1-nederlag på hjemmebane til AZ Alkmaar ligger Ajax på 16.pladsen i den hollandske Eredivisie og indtager den dårligste placering i klubbens historie.

Ifølge De Telegraaf skal ansættelsen af tidligere Ajax-profiler forhindre, at "forbipasserende udefra" bliver ansat igen i fremtiden, som fx den tyske sportsdirektør Sven Mislintat, der for nylig blev fyret.

Tidligere havde Ajax derfor allerede hyret den tidligere Bonds-træner og Ajax-træner Louis van Gaal som rådgivende medlem for bestyrelsen.