Erling Haaland er ikke med for Manchester City torsdag mod Brighton

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Erling Haaland er ikke med for Manchester City torsdag mod Brighton
Haaland er Man Citys topscorer i denne sæson
Haaland er Man Citys topscorer i denne sæsonAFP
Manchester Citys forsøg på at vinde Premier League-titlen har lidt et knæk, efter at den norske angriber Erling Haaland (23) blev udelukket fra torsdagens vigtige kamp mod Brighton.

Erling Haaland gik glip af Citys 1-0-sejr over Chelsea i FA Cup-semifinalen på Wembley i lørdags på grund af en mindre muskelskade, som han pådrog sig i Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid i sidste uge.

Citys topscorer, som har scoret 20 mål i Premier League i denne sæson, er endnu ikke kommet sig og kommer ikke med til Amex Stadium, hvor de forsvarende PL-mestrene skal forsøge at lukke hullet til førerholdet Arsenal.

City-manager Pep Guardiola insisterede på, at Haalands skade ikke var alvorlig, og at han kunne vende tilbage til søndagens kamp mod Nottingham Forest.

Mens Haaland er ude, kan Guardiola dog glæde sig over, at de engelske landsholdsspillere Phil Foden og John Stones fik grønt lys til at være med mod Brighton efter de også har været tvivlsomme.

"Erling er ikke klar til i morgen, men de to andre er klar," sagde Guardiola til journalister onsdag.

"Jeg ved godt, at det ikke er et stort problem, men han må ikke spille denne kamp."

Mens det spændende titelræs nærmer sig sin afslutning, er City på tredjepladsen fire point efter førerholdet Arsenal, som slog Chelsea 5-0 i tirsdags.

Guardiolas mandskab har to kampe i hånden på Arsenal og har spillet en kamp mindre end Liverpool på andenpladsen, som møder Merseyside-rivalerne Everton på Goodison Park på onsdag.