Fodboldweekenden LIVE: O'Riley-panenka i New Firm, Club Brügge sejrer i danskeropgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodboldweekenden LIVE: O'Riley-panenka i New Firm, Club Brügge sejrer i danskeropgør

Opdateret
Glæde hos Club Brügge
Glæde hos Club BrüggePhoto by BRUNO FAHY / BELGA / AFP
Vi er som sædvanlig klar med vores løbende opdatering af weekenden i fodboldverdenen. Her kan vi blandt andet se frem til en lørdag med tungt program i både Premier League og Bundesligaen, inden de to underdogs fra Athletic og Mallorca mødes i den spanske pokalfinale.

Søndag 7. april

Kl. 21:57 - Oscar Fraulo og Victor Jensen startede inde for Utrecht, der havde to unge danskere med på bænken, i form af Silas Andersen og den fra FCK udlejede Andreas Dithmer. Modstanderen var Heerenveen der intet kunne stille op, trods et sent comeback. Utrecht vandt med 3-2, og ligger med sejren i en fin position i forhold til de pladser der giver europæisk adgang næste sæson.

Kl. 21:38 - Kort efter at Galatasaray var kommet på 1-0 i det første minut af Super Cup finalen mod Fenerbache, udvandrede spillerne fra Fenerbache. Mauro Icardo lavede målet i en kamp, der har været omgærdet af voldsom dramatik, og hvor Fenerbache primært stillede til start med spillere fra U19 holdet. Læs mere om skandalekampen her.

Kl. 21:26 - Anders Dreyer kom på tavlen for Anderlecht, men det var ren kosmetik, da Club Brügge allerede var foran med 3-0. Casper Nielsen åtte lade sig udskifte med en skade, mens den tidligere FCM-spiller Raphael Onyedika blev dobbelt målscorer for Club Brügge. Med nederlaget missede Anderlecht muligheden for at få maksimalt udbytte af Royal Unions nederlag tidligere søndag.

Kl. 21:06 - Med en scoring i dommerens tillægstid, fik Sheffield United det ene point hjemme mod Chelsea, mens Tottenham hentede en poligtsejr på 3-1 over Nottingham Forest.

Kl. 19:59 - Sparta Prag med både Peter Vindahl og Asger Sørensen med fra start, missede en gylden mulighed for tre points på kontoen, da de hjemme måtte nøjes med 1-1 mod Mlada Boleslav. Det ene point betyder af bysbørnene fra Slavia beholder førstepladsen i den bedste tjekkiske række.

Kl. 19:20 - Mads Bidstrup og Red Bull Salzburg smed sejren dybt i dommerens tillægstid, da de måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Rapid. Maurtis Kjærgaard var ikke med  for Salzburg grundet en skade.

Kl. 19:11 - Christian Gytkjær og Magnus Kofod Andersen fik sammen med Venezia et point med hjem fra Ascoli. Kampen endte 0-0, ogmens Gytkjær fik fuld tid, fik Kofod Andersen de første 62 minutter. Med blot det ene point, misser Venezia muligheden for at avancere til tredjepladsen i Serie B.

Kl. 18:56 - Anders Hagelskjær blev matchvinder for Molde, der på udebane besejrede Ham Kam og Oliver Kjærgaard med 1-0. Den tidligere Silkeborg- og AaB-spiller scorede lige inden pausen, og sejren bringer Molde op på førstepladsen i den norske liga.

Rosenborg med Emil Frederiksen tabte 1-0 til Strømsgodset, mens Sarpsborg med tre danskere i kamp, hjemme tabte med 1-0 til Odds BK.

Haugesund havde også tre danskere på banen, da de hjemme tabte 2-0 til Lillestrøm.

Kl. 18:28 - Liverpool smed to vigtige points på Old Trafford, trods stor overvægt i spil og chancer. En gigantisk brøler af Jarell Quansah hjalp Manchester United tilbage i kampen, der endte lige på måltavlen efter 2-2.

Statistik
StatistikStats Perform

Kl. 18:11 - Der er fem danskere med fra start, i det belgiske opgør mellem Club Brügge og Anderlecht. Casper Nielsen er ene mand hos hjemmeholdet, mens der er fuld plade hos Anderlecht.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 18:04 - Mads Pedersen fik fuld tid for Jess Thorups Augsburg, mens Robert Skov så hele kampen fra bænken, da Hoffenheim hjemme vandt med 3-1. Med sejren lukkede Hoffenheim op til netop Augsburg, hvor de to klubber nu er á point med 36.

Kl. 17:28 - Morten Frendrup er med for Genoa, i deres udekamp mod Verona. Genoa kan med en sejr lave et større hul ned til de kedelige pladser i Serie A.

Kl. 17:18 - Det har været envejs-trafik på Old Trafford, hvor hjemmeholdet ikke er noteret for en eneste afslutning. Gæsterne er dog kun foran med 1-0 på en scoring af Luis Diaz.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenStats Perform

Kl. 17:04 - Der er kommet startopstillinger til den sene Superligakamp, hvor AGF tager imod FC Midtjylland. 

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 17:00 - Rasmus Nicolaisen og Toulouse måtte nøjes med en nulløsning mod Strasbourg på hjemmebane. Mikkel Desler sad ude med en skade. Den tidligere HIK-spiller Bekim Kamberi startede ude for Struga, der i den nordmakedonske liga tabte med 1-0 mod Varder Skopje. 

Napoli uden en skadet Jesper Lindstrøm var længe bagud, med tre mål på seks minutter mod Monza, vendte opgøret på hovedet for de italienske mestre, der dermed kunen beskre Monza med 4-2.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenStats Perform

Kl. 16:24 - Den tidligere FCK'er og nuværende U21-landsholdsspiller William Bøving, var i oplæggerens rolle da Sturm Graz hjemme vandt med 1-0 over LASK i mesterskabsspillet i Østrig. Danske Mika Biereth fik de første 65 minutter for Graz.

 

Kl. 16:11 - Randers spillede sig med tre point i Hvidovre på behørig afstand af nedrykningspladserne. Ghanesiske Mohamed Fuseini lavede to kasser for kronjyderne. Vejle fik sneget et enkelt point ud af opgøret mod Viborg, på en sen udligning af Kristian Kirkegaard.

Kl. 16:00 - Tre danskere i startosptillingen var ikke nok for IFK Göteborg, da de tabte 1-0 ude mod Halmstad. Hos de regerende mestre fra Malmö FF var der mere held i sprøjten. Med Jens Stryger Larsen med fra start, og Søren Rieks og Sebastian Jørgensen i aktion fra bænken, vandt skåningene med 2-0 hjemme over Hammarby, der havde både Mads Fenger og Frederik Winther med fra start.

Kl. 15:46 - Feyenoord er igang med at give Ajax tørt på. Den tidligere OB'er Yankuba Minteh er noteret for en scoring og en assist i første halvleg. Gæsterne havde Anton Gaaei med fra start, men den tidligere Viborg-spiller er blevet pillet ud i pausen. 

Kl. 15:33 - Rasmus Højlund starter inde, mens Christian Eriksen starter ude på Old Trafford, når Liverpool kommer på besøg i Northwest Derby. Gæsterne har fået Wataru Endo klar igen, mens Andy Robertson er blevet frisk nok til at starte inde.

Kl. 15:12 - FC Nordsjælland har Martin Frese med fra start efter endt karantæne, når nordsjællænderne tager imod FC København. Hos gæsterne er der rykket godt og grundigt rundt i startelleveren, der både indeholder Orri Oskarsson, Jordan Larsson og Roony Bardghji.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 14:45 - I Bundesligaen kæmper Hoffenheim og Augsburg begge om at nå de europæiske pladser, og de mødes 15.30 til et spændende møde af samme årsag.

Mens hans navnebror pisker rundt på pavéerne i Paris-Roubaix, har Augsburg Mads "Mini" Pedersen klar til at piske frem og tilbage af banen fra sin venstreback, mens Robert Skov desværre er på bænken for værterne. 

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 14:15 - Randers' lejesvend fra Sturm Graz, Mohamed Fuseini, har vist så småt fundet sine fødder i Superligaen. Han har bragt sit hold foran med 2-0 i Hvidovre på bare 13 minutter, og dermed står ghaneseren i de to, seneste kampe noteret for fem mål på 82 minutter. 

Kl. 14:06 - I pausen af det hæderkronede Old Firm i skotsk fodbold har Celtic taget både styring og føring. De er således foran med 2-0 ved pausen på Ibrox, og målscoreren til 2-0 er såmænd danske Matt O'Riley på straffespark. Og ikke nok med det, så var det endda et Panenka-straffe mod stakkels Jack Butland! Den engelske målmand har sin landstræner, Gareth Southgate siddende på tribunen...

Kl. 13:45 - Mathias Ross havde egentlig fået plads i startopstillingen hos NEC Nijmegen, der denne søndag besøger Arnhem for at møde Vitesse, men danskeren er blevet skiftet ud allerede i pausen i et opgør, som Nijmegen nu fører med 1-0.

Kl. 13:14 - I Serie A er sæsonens helt store overraskelse, Thiago Mottas Bologna-mandskab, på besøg hos Frosinone lidt sydøst for Rom. Her er Victor Kristiansen med i startopstillingen hos Thiago Motta, men som pausen hastigt nærmer sig, er der fortsat ikke scoret i opgøret.

Kl. 12:34 - Det er blevet søndag, og der er tonsvis af spændende fodbold på programmet, blandt andet Northwest Derby mellem Manchester United og Liverpool, Old Firm i Skotland, et potentielt dramatisk derby i Tyrkiet, såvel som et rent danskertræf i Belgien når Club Brugge og Anderlecht mødes.

Først store kamp på programmet er dog føromtalte Old Firm, hvor Celtic på udebane møder Rangers på Ibrox. Hos gæsterne er den danske midtbaneprofil Matt O'Riley naturligvis at finde i startopstillingen. 

Lørdag 6. april

Kl. 23:03  - PSG fik reddet lidt af æren takket være Goncalo Ramos' sene udligning, men det var en knap så overbevisende opvarmning før Barcelona onsdag aften. Det endte 1-1 mellem PSG og Clermont.

Statistik
StatistikFlashscore

Kl. 22.05: Finalen i Copa del Rey mellem Mallorca og Athletic Bilbao er i fuld gang, og vi har opstillingen klar her:

Opstilling
OpstillingFlashscore

Kan Mallorca hente deres første titel siden 2003?

Kl. 21:15: Traditionsrige BK Frem vandt i dag med 2-0 over VSK Aarhus, og er dermed sikre på at ende som etter på vej ind i oprykningsspillet til 2.division.

Kl. 20:45: I Bundesligaen har Stuttgart netop slået Dortmund på mægtige Signal-Iduna Arena, der ellers i disse dage fejrer 50 års jubilæum. Serhou Guirassy blev matchvinder.

De er nu á point med Bayern München og truer dermed de forsvarende mestre med at gøre sæsonen endnu mere træls. 

Dortmund havde ellers overvægt i spillet og burde mindst have lavet et enkelt mål. 

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 20:07 - Arsenal gør noget ganske svært, nemlig at dominere Brighton på eget græs. Kai Havertz har netop øget deres føring til 2-0 efter et opspil, der var som trukket efter en snor. 

Kl. 19:35  - Et straffespark konverteret af den tidligere OB-angriber Emmanuel Sabbi i de sidste 15 minutter reddede Le Havre et point på udebane mod Lens, der jagter Europa.

Sabbi er klubbens topscorer indtil videre denne sæson med fem scoringer.

Kl. 19:00 - Der er pause i det romerske derby, hvor Roma er foran med 1-0. Lazio har ellers danske Gustav Isaksen med i startopstillingen, på trods af holdets nye cheftræner, Igor Tudors, forkærlighed for at stille op uden kantspillere. 

Kl. 18:22 - Om lidt skal Arsenal forsøge at følge med i topstriden i Premier League, efter Manchester City tidligere lørdag fik skovlen under Crystal Palace med en overbevisende 4-2-sejr på Selhurst Park.

På udebane møder Mikel Artetas mandskab Brighton & Hove, og det kan således blive en mundfuld for London-mandskabet. Roberto De Zerbis tropper har nemlig kun tabt én eneste Premier League kamp på Amex Stadium i denne sæson.

Kl. 17:36 - Sensationen blev komplet i Heidenheim, da hjemmeholdet vendte et 0-2 deficit til Bayern München til simpelthen at vinde med 3-2. Tim Kleindienst blev den store helt med to scoringer. Dermed er Bayer Leverkusen, der vel at mærke endnu ikke har tabt en kamp i denne sæson, blot en enkelt sejr fra mesterskabet. De slog ude Union Berlin.

I Rom-derbyet er Gustav Isaksen med fra start i, hvad der nok er den største kamp hidtil for den unge midtjyde.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 16:55 - I den næstbedste engelske række forsøger Queens Park Rangers at vriste sig helt fri af nedrykningskampen hjemme mod Sheffield Wednesday, der netop ligger under nedrykningsstregen. Hjemmeholdet har danske Lucas Andersen med fra start, men efter 45 minutter står det fortsat 0-0 på Loftus Road.

Kl. 16:25 - Bo Henriksens Mainz 05 kæmper for livet i Bundesligaen. Hjemme mod bundholdet fra Darmstadt 98 er Henriksens tropper dog kommet godt fra land og fører ved pausen 1-0 efter en scoring af norske Andreas Hanche-Olsen.

Kl. 15:31 - Mikkel Damsgaard har fundet sig en yderst sjælden plads i startopstillingen hos Brentford, der denne lørdag møder Aston Villa i en svær udebanekamp. Det er første gang siden 20. januar, at danskeren er med fra start hos sin engelske arbejdsgiver, om end 23-årige dansker for nylig fik lov at starte for det danske landshold uden den store succes. Også Mathias Zanka, Mads Roerslev og Mathias Jensen er med fra start for Thomas Frank. 

Kl. 15:00 - Én måned. Så lang tid skulle der gå mellem Erling Haalands to seneste scoringer. Siden sit mål mod FC København 6. marts, havde den norske superangriber nemlig ikke formået at score, hverken for Manchester City eller for det norske landshold. Men med sit mål til 3-1 på Selhurst Park, er scoringstørken nu slut for den skarpe nordmand. 

Kl. 14:34 - I eftermiddag skal Union Berlin prøve kræfter med førerholdet i Bundesligaen, når der 15:30 spilles hele fem opgør.

Hjemme på Stadion An der Alten Försterei møder hovedstadsholdet nemlig Bayer 04 Leverkusen, og Frederik Rønnow er, naturligvis, på plads mellem stængerne hos hjemmeholdet, der så småt nærmer sig at sikre overlevelse i Tysklands bedste liga efter et ellers katastrofalt efterår.

Kl. 14:00 - Serie A skydes denne lørdag i gang med et opgør på San Siro klokken 15. Her får Milan besøg af Lecce, og der er én enkelt dansker, der har fundet vej i startopstillingen til kampen. Det er dog ikke den danske landsholdsanfører og midtstopperveteran, Simon Kjær, men derimod gæsternes unge Patrick Dorgu, der er at finde på venstrebacken.

Kl. 13:36 - Chokstart på Selhurst Park! Fire minutter skulle hjemmeholdet bruge på at bringe sig foran med en scoring af Jean-Philippe Mateta. Det er ellers kun blevet til fire sejre på hjemmebane i denne sæson for Crystal Palace, femtefærrest i Premier League, og man skal da også helt tilbage til 2015 for at finde seneste hjemmesejr over Manchester City. Dengang hed målscorerne Glenn Murray og Jason Puncheon i en 2-1-sejr over City, hvor Yaya Touré kom på tavlen. 

Kl. 13.00 - God eftermiddag! Selvom forårsvejret heldigvis og langt om længe ser ud til at have gjort sit indtog, så er der stadig et par årsager til at følge med i fodbolden. Og hvis du ikke har tid til at sidde foran skærmen, så kan du jo ganske oplagt få lidt løbende information i vores live-rulle.

Vi lægger fra land med en must-win kamp for Manchester City, der gæster Crystal Palace i deres hidsige kamp om guldet, hvor de har et par bidske konkurrenter i Liverpool og Arsenal.

Topstillingen
TopstillingenFlashscore

Opstillingerne på Selhurst Park ser således ud, og Joachim Andersen får som hjertet i Palace-forsvaret fornøjelsen af at skulle tumle med Erling Braut Haaland i Citys angreb.

Holdopstillinger
HoldopstillingerFlashscore