Europa Cup LIVE: Liverpool sendt ud i mørket mens Roma og Leverkusen er semifinaleklar

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Europa Cup LIVE: Liverpool sendt ud i mørket mens Roma og Leverkusen er semifinaleklar
Opdateret
Atalanta havde en stor aften på Anfield i sidste uge
Atalanta havde en stor aften på Anfield i sidste ugeProfimedia
VI skal have fundet semifinalisterne i både Europa League og Conference League torsdag aften. Du kan følge kampene live med Flashscores live-tracker.

Kl. 23:54 - I det højspændte opgør mellem Fenerbache og Olympiakos blev der brændt hele fem straffespark, inden grækerne bookede en plads i semifinalen. 

Kl. 23:47 - Danskerklubben Benfica er færdige i Europa, efter to brændte straffespark mod Marseille. Først var det Angel Di Maria, og siden Antonio Silva der beseglede portugisernes skæbne.

Kl. 23:29 - Med få minutter tilbage af de to sidste opgør, ligner de to straffesparksafgørelser, for at få sat navn på de sidste semifinaler.

Kl. 23:08 - Med både Liverpools og West Hams exit fra Europa, er der kun Aston Villa tilbage fra Premier League i de europæiske turneringer. Tyskland har tre hold tilbage med Dortmund, Bayern München og Leverkusen. Itlaien har også tre mandskaber med, efter både Roma, Atalanta og Fiorentina har avanceret.

Kl. 23:00 - Med en 1-0 sejr til Marseille over Benfica, betyder det at den kamp skal i forlænget spilletid. Det samme skal opgøret mellem Fenerbache og Olympiakos. AS Roma, Leverkusen, og Club Brügge er alle semifinaleklar.

Kl. 22:57 - Trods en drømmestart lykkedes det ikke for Liverpool at lave endnu et mirakulæst comeback. Salah blev matchvinder med en tidlig scoring, man efter 3-0 på Anfield, er det italienske Atalanta der står i en semifinale.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenOpta by Stats Perform

Kl. 22:53 - Leverkusen har ikke tænkt sig at tabe for første gang i denne sæson. Tyskerne har for vane at score sent i kampene, og i slutfasen har indskiftede Jeremie Frimpong udlignet til 1-1 mod West Ham.

Kl. 22:48 - Danske Philip Zinckernagel er kommet på banen for Club Brügge. Danskeren skulle i weekenden blot bruge 11 mnutter på at komme på tavlen.

Kl. 22:40 - Faris Moumbagna har bragt Marseille på 1-0, og dermed samlet udlignet til 2-2. Det er camerounerens første mål i Europa League. Moumbagna har en fortid hos Sønderjyske, hvor han spillede 14 kampe i sæsonen 2021/22.

Kl. 22:37 - Med de nuværende stillinger er der lagt op til følgende semifinaler i Europa League:

AS Roma - Atalanta

Benfica - Leverkusen

I Conference League ligener det at den ene semifinale skal stå mellem Fiorentina og Club Brügge.

Kl. 22:22 - Ingen hold er kommet på tavlen efter pausen i de seks igangværende opgør. Dermed ligner det at Atalanta fuldfører overraskelsen ved at slå Liverpool ud, mens Roma kan avancere fra et rent italiensk opgør, med en nuværende 2-0 føring mod AC Milan. Første opgør endte 1-0 til romerne.

Kl. 21:58 - Kort før pausen kom Ferran Jutgla på tavlen for anden gang for Club Brügge. Det er første gang spanieren er kommet på tavlen i Conference League, og belgierne er nu samlet foran med 3-0.

Pausestillinger i Europa League
Pausestillinger i Europa LeagueFlashscore
Stillinger og resultater i Conference League
Stillinger og resultater i Conference LeagueFlashscore

Kl. 21:44 - Club Brügge har taget føringen mod PAOK, det samme har West Ham mod de nykårede tyske mestre fra Leverkusen. ROma er foran med 2-0 både på dagen og samlet, men har også fået Zeki Celik smidt ud, og skal altså forsvare den hjem med 10 mand. I Bergamo har Atalanta haft bolden i nettet, men efterfølgende blev der vinket for offside.

Kl. 21:36 - Næste hold i semifinalen i Confernce League er Aston Villa, der sender franske Lille ud efter straffesparkskonkurrence. Hjemmeholdet brændte to spark fra 11-meter pletten, mens Leom Bailey var den eneste der brændte for Villa.

Kl. 21:23 - Fiorentina har booket en plads i semifinalen, ved at besejre Viktoria Plzen fra Tjekkiet med 2-0 efter forlænget spilletid.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Kl. 21:15 - Roma er kommet på 1-0 ved Gianluca Mancini, der også scorede i det første opgør. Vejret er ikke det bedste fodboldvejr, da det hagler i den italienske hovedstad. I Istanbul er Fenerbache også kommet foran, på en scoring af Irfan Can Kahveci. Den tyrkiske landsholdsspiler kom også på tavlen i det første opgør.

Kl. 21:11 - Fiorentina har mere end det ene ben i semifinalen, efter at forsvarspilleren Cristiano Biraghi har øget til 2-0 mod Plzen.

Kl. 21:08 - Liverpool har fået en drømmestart i Bergamo, med en scoring på straffespark af Mohamed Salah efter blot fem minutter. Det var egypterens mål nummer 24 i sæsonen.

Kl. 20:56 - To minutter inde i den forlængede spilletid lykkedes det endelig for La Viola at passere Martin Jedlicka i Plzens mål. Hjemmeholdet har haft bolden 85 % af tiden i den forlængede spilletid. Scoringen blev signeret af argentinske Nicolas Gonzalez

Kl. 20:44 - Det lykkedes ikke for Fiorentina, at få prikket hul på bylden trods overvægt af spil oc chancer. Plzens 10 mand har forsvaret et 0-0 resultat hjem, og med Lilles et-måls sejr, betyder det at begge de tidlige opgør skal i forlænget spilletid.

Kl. 20:34 - Lilles målmand så ikke for heldig ud, da han efter at være ramlet sammen med en holdkammerat tabte bolden i lige ud til Matty Cash, der ikke viste nogen nåde og reducerede til 2-1, men sammenlagt fik udlignet til 3-3.

Kl. 20:15 - Lille er på vej til deres første europæiske semifinale nogensinde, efter at anfører Benjamin Andre headede et hjørnespark fra Haraldsson i mål til 2-0. I Firenze er Plzen blevet reduceret til 10 mand, efter brasilianske Cadu har fået marchordre efter et direkte rødt kort.

Kl. 20:13 - Der er ingen danskere med i det rent italienske opgør mellem AS Roma og AC Milan. Benfica kører dobbelt-dansk med både Alexander Bah og Casper Tengstedt fra start, når de skal forsøge at forsvare et 2-1 føring fra første kamp mod Marseille.

Club Brügge har kun Philip Zinckernagel med i kamptruppen, men midtbanespilleren starter på bænken.

Kl. 20:04 - Liverpool har brug for et voldsomt comeback, hvis de skal stryge i semifinalen på bekostning af Atalanta. Manager Jürgen Klopps startopstilling signalerer at englænderne giver det et forsøg. Læs mere om store Liverpool-comebacks her.

Kl. 19:50 - Lille er kommet bedst fra start i anden halvleg, og Hakon Haraldsson har netop haft en stor chance. Ligseom i tiden i Superligaen er det dog ikke målfarligheden der præger islændingen, så englænderne kunne ånde lettet op.

Kl. 19:39 - Det har mere eller mindre været spil til et mål i Firenze. Fiorentina har siddet på løjerne, og der ligger et mål og lurer. Hjemmeholdet har en xG på 1,26, mens tjekkernes ligger på 0,01.

Statistik fra første halvleg
Statistik fra første halvlegOpta by Stats Perform

Kl. 19:03 - Franskmændene fra Lille har udlignet til samlet 2-2, ved at bringe sig i front med 1-0 mod Aston Villa. På en fornemt indlæg fra Gabriel Gudmundsson, kunne Yusuf Yazici udplacere Emiliano Martine helt nede ved den ene opstander. Det var tyrkerens femte mål i Conference League.

Kl. 18:57 - Den samlede vinder at opgøret mellem Lille og Aston Villa, står i semifinalen overfor vinder at det tyrkisk/græske brag mellem Fenerbache og Olympiakos. Græskerne er foran 3-2 efter første kamp. Fiorentina og Plzen kæmper om muligheden for at møde vinderen af den sidste Conference League kvartfinale, som spilles mellem danskerklubben Club Brügge og græske PAOK. Belgierne er foran 1-0 efter første kamp.

Kl. 18:08 - Vi er klar med holdtopsillingerne til de to tidlige kampe i Conference League, hvor Lille starter med at være bagud 2-1 mod Aston Villa, og hvor det er helt lige mellem Fiorentina og Viktoria Plzen.

Oliver Christensen er igen forbigået hos Fiorentina, der må tage plads på bænken. Lille har den tidligere FC København-spiller Hakon Haraldsson med fra start.

Holdopstillinger
HoldopstillingerFlashscore