Mikel Arteta vil have et elektrisk Emirates i returkampen mod Porto

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Mikel Arteta vil have et elektrisk Emirates i returkampen mod Porto
Mikel Arteta håber, at Arsenals fans leverer gedigen stemning.
Mikel Arteta håber, at Arsenals fans leverer gedigen stemning.ANDREW REDINGTON/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Arsenal var store favoritter til at går videre til kvartfinalen i Champions League, men efter nederlaget i Portugal er favoritværdigheden faldet lidt. Alligevel forventes det stadig at London-klubben går videre, og det skal være med godt pres fra lægterne, mener Mikel Arteta.

Det er blevet tirsdag, og det betyder, at der er Champions League på programmet. Og der er masser at spille for, når Arsenal tager imod Porto på Emirates Stadium i London. 

Portugiserne vandt den første kamp med 1-0, og fik altså et flot udgangspunkt inden returkampen. Arsenal havde store problemer med Porto i det første opgør, som var gode til at forpurre englændernes spil på Estadio do Dragao. 

Der var et voldsomt tryk fra tribunerne i Portugal. Arsenal-manager Mikel Arteta håber, at det samme sker på Emirates tirsdag aften. Manageren mener nemlig at fansenes opbakning har stor indflydelse under kampene, og på mandagens pressemøde havde han en opfordring til The Gunners-tilhængerne. 

"Det er den mulighed, vi har (tirsdag, red.). Foran vores fans, på vores stadion i 96 minutter. Kom med jeres energi, kom med jeres larm, og lad os gøre det sammen. Jeg tror, at den indflydelse, de kan have, er utrolig. Jeg tror ikke, de er klar over det." Fortæller Mikel Arteta på pressemødet.

Arsenal har kæmpet sig tilbage til toppen i Premier League, men det er efterhånden længe siden, at de har gjort sig gældende på den internationale scene, men det har de chancen for denne tirsdag.

"Det er en smuk mulighed for at opleve en af de specielle aftener. Der er gået 14 år (siden en Champions League-kvartfinale, red.), så alt, hvad vi lægger i det, vil være det værd."

Kampen mellem Arsenal og Porto starter klokken 21, og du kan følge den her.