Mikel Arteta om midtbanespiller: Partey kan hjælpe Rice til et nyt niveau

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mikel Arteta om midtbanespiller: Partey kan hjælpe Rice til et nyt niveau

Thomas Partey er tilbage.
Thomas Partey er tilbage.MIKE HEWITT/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Thomas Partey er klar til at møde Sheffield United mandag aften efter en skadesplaget sæson.

På pressemødet førs kampen mod Sheffield United blev Mikel Arteta spurgt, om Thomas Partey kan hjælpe Declan Rice med at nå et nyt niveau, sagde Arteta: "Helt sikkert."

"Jeg bliver nødt til at se kemien på banen, og de kvaliteter, og de ting, vi skal behandle for at sikre, at de spiller på deres styrker og gør hinanden bedre. Men jeg tror, det bliver en meget stærk midtbane."

"Jeg tror kun, de spillede sammen på midtbanen i Community Shield. Det siger noget om, hvor meget vi har savnet Thomas."

Arsenal-manageren er slet ikke i tvivl om, at det er en stor gevinst for klubben at have den ghanesiske midtbanespiller til rådighed igen, og han er sikker på, at hans erfaring vil gavne holdet i den resterende del af sæsonen.

"Den indflydelse, han kan have i de næste tre måneder, kan være virkelig stor."

Arsenal spiller mandag aften mod Sheffield United, og her er en sejr påkrævet, hvis de skal holde snor i Manchester City og Liverpool.

Lige nu fører Liverpool Liverpool med 63 point, mens Manchester City er på andenpladsen med 62 point. Arsenal kan komme op på 61 point, hvis de vinder mandag aften.