Teambuilding hos Bayern München: Stjernerne slappede af med gokart-ræs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Teambuilding hos Bayern München: Stjernerne slappede af med gokart-ræs
Leon Goretzka spillede en fremragende kamp i 8:1-sejren over Mainz - og gav den også fuld gas, da han kørte gokart.
Leon Goretzka spillede en fremragende kamp i 8:1-sejren over Mainz - og gav den også fuld gas, da han kørte gokart.Profimedia
"Hvinende dæk og spektakulære overhalinger" - fodboldstjernerne fra Bayern München gav den gas under en teambuilding-øvelse onsdag.

Bayerns GP-vinder er sandsynligvis ikke med i DFB-truppen

Efter en hård periode, hvor Bayern-spillerne inden Champions League kampen mod Lazio havde svært ved at få spillet til at køre, var der for en gangs skyld dømt afslapning, og det benyttede stjerne til at prøve kræfterne af med en gang gokart-ræs, hvor midtbanespilleren Leon Goretzka viste sig at være den hurtigste. 

Den 29-årige vandt "Bavarian Grand Prix", som det blev kaldt. Efter tre kvalifikationsrunder og finaleløbet kunne Goretzka krydste målstregen først foran sin midtbanekollega Konrad Laimer og atletiktræner Simon Martinello.

Goretzkas triumf på gokartbanen var et plaster på såret over at Julian Nagelsmann har valgt at se bort fra ham i forbindelse med de kommende landskampe.

Som Christoph Freund - sportsdirektør i FC Bayern München - indirekte bekræftede tirsdag aften, vil landstræner Julian Nagelsmann ikke nominere Goretzka til DFB-truppens kommende kampe i Frankrig (23. marts) og mod Holland (26. marts) på torsdag.

Bayerns unge Aleksandar Pavlovic er med i stedet.