Fænomenet Müller fejrer sejr nummer 500 i Bayern München: Ikke fan af jubilæer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fænomenet Müller fejrer sejr nummer 500 i Bayern München: Ikke fan af jubilæer

Thomas Müller fejrer med holdet efter kampen.
Thomas Müller fejrer med holdet efter kampen.AFP
Thomas Müller har understreget sin enorme betydning for Bayern München med en rekord. Den 34-årige spiller fejrede sin 500. sejr i sin 690. kamp for rekordmestrene i lørdagens 3-1-sejr over Borussia Mönchengladbach.

Müller har vundet 332 af dem med Bayern i Bundesligaen. Landsholdsspilleren fik sin professionelle debut for München i august 2008 mod Hamburger SV - undtagelsesvis uden sejr i en 2-2-remis.

Han er "ikke fan af alle disse jubilæer," fortæller Müller på Sky efter kampen.

Holdet har givet ham "en trøje. Det er alt sammen vidunderligt, men i næste uge er det mod Leverkusen. Følelsen af sejr er det bedste. Den vil vi også gerne opleve i Leverkusen."

Müller efterlod derfor den indrammede trøje med "500" på i omklædningsrummet.

"Jeg håber, der stadig er plads til den på museet," kommer det fra tyskeren med et grin.

Müller, som startede inde mod Gladbach, er "altid fuldt involveret, han er ubehagelig for modstanderen," roser sportsdirektør Christoph Freund. Müller, tilføjer præsident Herbert Hainer, "er et fænomen, det er en utrolig præstation."

Mod Borussia leverede Müller assisten til Aleksandar Pavlovics 1-1-udligning og tvang Gladbach-målmand Moritz Nicolas til at begå en fejl, da Harry Kane gjorde det til 2-1. Hainer understregede, at dette endnu en gang viste, "hvor vigtig han er for holdet."