Bayern München vinder snæver sejr over Wolfsburg: Frankfurt-comeback i tillægstiden

Bayern München er stadig syv point efter Bayer Leverkusen i toppen af ligaen.
Bayern München er stadig syv point efter Bayer Leverkusen i toppen af ligaen.AFP
Bayern München holdt trit med ligaens førerhold Bayer Leverkusen efter en hårdt tilkæmpet 2-1-sejr over Wolfsburg og forlængede dermed sin ubesejrede stime i Bundesligaen mod ulvene til 17 kampe.

Mattias Svanberg var tæt på at score et fantastisk åbningsmål for værterne i de første fem minutter, da han blev spillet alene igennem med Manuel Neuer, men skød lige på Bayern-keeperen.

Wolfsburg - Bayern München spillerbedømmelser
Wolfsburg - Bayern München spillerbedømmelserFlashscore

Thomas Tuchels mandskab satte sig dog hurtigt på kampen, og Kim Min-Jae og Harry Kane kom til store chancer. I mellemtiden fik Leroy Sane masser af plads i højre side, og hans indlæg skabte kaos i straffesparksfeltet, før Raphael Guerreiro skød langt over mål fra kanten af feltet.

Det så kun ud til at være et spørgsmål om tid, før Bayern ville bryde dødvandet, og det var den klassiske kombination af erfaring og ungdom, der endelig bragte mestrene foran.

Efter tidligere at have headet på overliggeren, leverede Thomas Müller en opsigtsvækkende assist lige efter den halve time, da Jamal Musiala blev den yngste Bayern-spiller til at nå 100 Bundesliga-kampe ved at heade bolden i mål efter veteranens indlæg - hans femte mål i sæsonen.

Deres andet mål kom fra en meget velkendt kilde, og Müller var endnu en gang medvirkende, da han brillant lagde bolden til rette for Kane, så han kunne sende et ustoppeligt langskud af sted, som sneg sig forbi en udstrakt Koen Casteels.

Netop som Bayern så ud til at gå til pause foran med to, reducerede Maximilian Arnold i første halvlegs tillægstid med et venstrebensskud - uden tvivl lige så imponerende som Kanes - for at bringe værterne tilbage i kampen.

Niko Kovac forsøgte at ændre sit hold med indskiftningen af Rogerio og Tiago Tomas tidligt i anden halvleg, og begge havde en tidlig indflydelse.

Rogerio tog et fantastisk løb ned ad venstre flanke og måtte se sit efterfølgende skud reddet af Neuer, før Tiago Tomas skød lige forbi lige efter. Guerreiro havde chancen for at bringe Bayern foran med to mål, men hans afslutning blev blokeret, efter at han var blevet spillet fri af Konrad Laimer.

Anden halvleg var ikke så dramatisk som den første, men det bekymrer ikke Tuchel, som kunne se sit hold vinde den tredje sejr i træk i alle turneringer. De er fortsat fire point efter Bayer Leverkusen med en kamp i hånden, mens Wolfsburg falder en plads ned på 10. pladsen efter kun at have vundet én af deres seneste fem kampe i alle turneringer.

Joakim Mæhle og Jonas startede begge inde for Wolfsburg, og fik begge fuld tid.

Frankfurt var bagud på eget græs med Borussia Mönchengladbach, indetil der var spillet et minut af dommerens tillægstid. To scoringer vendte dog opgøret på hovedet, og hjemmeholdet vandt med 2-1.