Bo Henriksen og Mainz ydmyget på Allianz Arena: Thorup's Augsburg henter 3. sejr i trækAFP
Efter at have hentet fire point i sine første tre kampe fik Bo Henriksen for alvor kam til sit hår, da Mainz løb ind i en gemen ydmygelse på Allianz Arena, hvor klubben tabte 8-1. Så gik det i stedet bedre for Jess Thorups Augsburg, der vandt for tredje gang i træk med en 1-0 gevinst hjemme over Heidenheim.

Med et hattrick rundede Harry Kane 30 ligamål, da Bayern München slagtede Mainz med 8-1 i Bundesligaen.

Bayern München får vanskeligt ved at vinde det 12. mesterskab på stribe, men den tyske storklub kan stadig være et yderst ubehageligt bekendtskab for modstanderne.

Det måtte Bo Henriksens Mainz sande lørdag eftermiddag. Hjemme på eget græs vandt Bayern München med 8-1, og chancerne var til en endnu større sejr.

Harry Kane scorede hattrick i opgøret og har nu scoret 30 ligamål i denne sæson.

I sidste uge sørgede Jess Thorup med en 6-0-sejr for at blive den danske træner med den største sejr i Bundesligaens historie. Med negativt fortegn har Bo Henriksen nu rekorden for det største nederlag. For knap 30 år siden tabte Morten Olsens FC Köln med 1-6 til Dortmund.

Som følge af storsejren har Bayern München nu syv point op til topholdet Leverkusen, som dog har spillet en kamp færre og skal i aktion søndag mod Wolfsburg.

Værre står det til for Mainz. Holdet befinder sig fortsat under nedrykningsstregen, men kan trods alt glæde sig over, at FC Köln smed to føringer og kun fik 3-3 ude mod Borussia Mönchengladbach.

Harry Kane Heat map
Harry Kane Heat mapOpta by Stats Perform

Mainz har tre point op til Köln, der ligger til at spille playoffkampe om at undgå nedrykning.

I München satte Bayern tryk på fra første fløjt, og i det 13. minut tog storholdet føringen. Tæt under mål spillede Jamal Musiala topscorer Harry Kane fri til en let scoring.

Syv minutter senere blev det endnu værre for Mainz. Bayern tog et hurtigt frispark, Harry Kane headede på stolpen, før Leon Goretzka sendte returen i mål.

Bo Henriksens mandskab fik lidt kunstigt åndedræt efter en halv times spil. Et frispark blev trillet kort til Nadiem Amiri, og han kanonerede bolden ind bag Manuel Neuer.

Augsburg - Heidenheim - Spiller-karakterer
Augsburg - Heidenheim - Spiller-karaktererFlashare

Før pausen pressede hjemmeholdet på for en 3-1-scoring, og med få sekunder tilbage af halvlegen lykkedes det. Kane tog et perfekt løb, pillede en lang aflevering ned og sendte den videre i mål.

Efter pausen tog det blot halvandet minut, før Thomas Müller øgede til 4-1 efter Musialas flotte forarbejde. Den 21-årige tysker kom selv på måltavlen efter en times spil, da han omsatte en aflevering fra Harry Kane.

Efterfølgende øgede Serge Gnabry til 6-1 med hælen bare fire minutter efter sin indskiftning, og i det 70. minut gjorde Harry Kane det til 7-1. I tillægstiden headede Leon Goretzka kampens sidste mål ind.

Jess Thorup havde en bedre lørdag som træner i Bundesligaen. I sidste uge førte hans Augsburg-mandskab med 5-0 på under en halv time.

I samme periode scorede holdet kun en enkelt gang i lørdagens hjemmekamp mod Heidenheim, men Jeffrey Gouweleeuws fuldtræffer efter et hjørnespark rakte til en 1-0-sejr. Minimum frem til søndag er Augsburg nu at finde i Bundesligaens bedste halvdel.