Leverkusen slår Freiburg og stormer videre mod tysk mesterskab

Leverkusen slår Freiburg og stormer videre mod tysk mesterskabProfimedia
Bayer Leverkusen har fortsat ikke tabt en fodboldkamp i indeværende sæson. Søndag blev det til en sejr på 3-2 ude mod Freiburg.

Det var holdets syvende ligasejr i træk, og i 26 runder er det nu blevet til 22 sejre og 4 uafgjorte.

Leverkusen fører den tyske Bundesliga med 70 point og har igen 10 point ned til nummer to, Bayern München, der har vundet mesterskabet de seneste 11 sæsoner.

Tabellen
TabellenFlashscore

At Leverkusen rider på en bølge af succes, blev understreget efter kun 85 sekunder.

Udeholdet satte et kvikt angreb op, og fra kanten af feltet krøllede Florian Wirtz bolden i målhjørnet til 1-0.

Freiburg, der ligger nummer ni i ligaen, slog dog tilbage i det tiende minut. Japaneren Ritsu Doan kom på skudhold med et træk ind i feltet og udlignede fladt.

Kort før pausen kom topholdet igen i front. I forsøget på at afværge et forsøg spillede Freiburg-keeper Noah Atubolu bolden hen for fødderne af en modstander, og splitsekunder senere havde tjekken Adam Hlozek scoret til 2-1.

Syv minutter efter pausen slog Leverkusens kontramaskine igen til. En anden tjekke - Patrik Schick - fik serveret et indlæg, og hans afslutning gik i mål via begge stolper.

Opgøret fik ny spænding med 12 minutter tilbage, da Yannik Keitel i to forsøg reducerede til 2-3, men nærmere kom hjemmeholdet ikke på point.