Fire i streg: Storsatsende Timberwolves har fået vendt skuden efter skidt start

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fire i streg: Storsatsende Timberwolves har fået vendt skuden efter skidt start

21-årige Anthony Edwards snittede over 25 point per kamp i sit første slutspil i seneste sæson.
21-årige Anthony Edwards snittede over 25 point per kamp i sit første slutspil i seneste sæson.Profimedia
Efter en dårlig sæsonstart har Minnesota Timberwolves fået vendt lykken, og natten til mandag sikrede det storsatsende mandskab, der i sommer hentede Rudy Gobert i en stor handel, sejr nummer fire i træk. Det skete med en smal sejr over et ellers hårdt ramt Miami Heat.

Det ser ud til, at der er blevet sat skik på tingene i Minnesota. Forleden kunne Flashscore News ellers fortælle om, hvor skidt en sæsonstart Timberwolves havde fået i NBA, efter de i sommer satsede stort ved at hente Rudy Gobert til holdet. 

Trods tilgangen af den franske stjerne, der især er kendt for sine forrygende defensive egenskaber, havde Minnesota Timberwolves således tabt seks af deres seneste syv kampe, men The Athletics Minnesota-ekspert, journalist Jon Krawczynski, påpegede ovenpå den dårlige stime, at det sagtens kunne nå at vende, og at den seneste sæson var startet på nogenlunde samme usikre måde. 

Noget kunne tyde på, at Jon Krawczynski havde kigget ekstra godt efter i spåkuglen, for siden den dårlige stime med seks nederlag i syv kampe, så har Minnesota Timberwolves tilsyneladende fået vendt skuden. 

Pludselig står det storsatsende mandskab nemlig med en sejrsstime på fire kampe i streg, for natten til tirsdag fik de besejret Miami Heat med 105-101 hjemme i Target Center i Minneapolis. 

Spillede ikke hårdt nok

Det startede ellers ikke så godt for Minnesota Timberwolves natten til tirsdag, selvom holdet kom fra en flot sejr over et stærkt Philadelphia 76ers mandskab anført af en storspillende Joel Embiid. For selvom Miami Heat var uden flere stjerner, heriblandt Jimmy Butler, der for tredje kamp i træk sad ude med knæproblemer, så var det gæsterne fra Florida, der så klart bedst ud i første halvleg. 

Efter to perioder var stillingen således 47-60 i Heats favør, altså en klar pauseføring på 13 point, der blandt andet var kommet af, at Heat havde hentet fem rebounds mere end Timberwolves, såvel som de førte 17-2 på point scoret på kontraangreb. Alt det til trods for at Heat blot havde otte mand til rådighed og aftenen forinden havde tabt efter overtid i Washington DC. 

Det er blandt andet blevet til sejre over de stærkt spillende Cleveland Cavaliers og Joel Embiids Philadelphia 76ers i Timberwolves sejrsstime på fire.
Det er blandt andet blevet til sejre over de stærkt spillende Cleveland Cavaliers og Joel Embiids Philadelphia 76ers i Timberwolves sejrsstime på fire.Flashscore

"Vi spillede bare ikke særligt hårdt. Vi er nødt til at spille hårdere. Og vi har spillet hårdere. Vi havde ikke særligt meget saft og kraft i første halvleg, og jeg ved ikke helt hvorfor. Nogle gange kommer du tilbage fra en udebanetur, og så er det sådan. Det er bare én af de ting, der nogle gange sker i NBA," kommer det fra Minnesotas head coach, Chris Finch, til ligaens hjemmeside.

I længden skulle det dog vise sig, at Miami Heat ikke kunne holde niveauet. Måske netop på grund af de mange skader og fravær, der tvang tre af de fem startende Miami-spillere til at spille over 40 minutter. For efter pausen vendte lykken for Timberwolves, der dominerede tredje periode, hvor de fik opbygget et lille forspring, der altså holdt til slutsignalet lød i Target Center. 

Skal have publikum med

Det var ikke Rudy Gobert, der stod for de point, der først fik Timberwolves op på siden og efterfølgende forbi Miami Heat natten til tirsdag. Kun fire point lavede franskmanden, alle på straffekast, men til gengæld sørgede franskmanden med ni rebounds, to blocks og et steal at være generende i den anden ende af banen. 

Offensivt var det i stedet de to største Timberwolves-stjerner fra seneste sæson, Karl-Anthony Towns og Anthony Edwards, der skilte sig ud. Trods en usædvanligt skidt kamp fra trepointsterritorium, hvor han kun ramte to ud af otte forsøg, bidrog Towns med 25 point, otte rebounds og ni assists - altså ganske tæt på en triple double. Og da Minnesota lavede deres comeback i tredje periode, hvor det særligt Anthony Edwards, der skinnede igennem. Han scorede således 10 af sine 22 point i netop tredje periode. 

Efter kampen havde netop Anthony Edwards en besked til de fans, der, i løbet af Timberwolves' svære periode tidligere på sæsonen, buhede holdet af gulvet, men som natten til tirsdag havde en anderledes positiv energi. 

"Jeg elsker publikum. Fortæl dem: 'Hvis I ser det her, så bliv ved med at møde op, bliv ved med at vise os kærlighed, stop med at buhe os. Vi giver jer alt, hvad vi har. Vi forsøger altid!,'" lyder beskeden fra den 21-årige stjernespiller ifølge Jace Frederick, der dækker Timberwolves for en lokal avis. 

Det ser ud til at blive en ekstremt tæt sæson i Western Conference, hvor blot to sejre adskiller første- og tiendepladsen.
Det ser ud til at blive en ekstremt tæt sæson i Western Conference, hvor blot to sejre adskiller første- og tiendepladsen.Flashscore

Med de fire sejre i træk er Timberwolves kravlet op på tiendepladsen i den ekstremt tætte Western Conference, hvor de stadig blot er to sejre fra førstepladsen, der indtages af Rudy Goberts forhenværende arbejdsgiver, Utah Jazz. Natten til torsdag skal Minnesota Timberwolves på udebanetur, når de møder Indiana Pacers.