Første gang siden rekordsæson: Milwaukee Bucks ubesejret efter otte runder af sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Første gang siden rekordsæson: Milwaukee Bucks ubesejret efter otte runder af sæsonen

Ingen hentede flere rebounds i opgøret natten til lørdag end Giannis Antetokounmpo, end ikke Wolves' Rudy Gobert.
Ingen hentede flere rebounds i opgøret natten til lørdag end Giannis Antetokounmpo, end ikke Wolves' Rudy Gobert.AFP
For første gang i syv år kan et NBA-hold prale af at have åbnet sæsonen med otte sejre i streg. Milwaukee Bucks slog natten til lørdag således Minnesota Timberwolves, og dermed følger Giannis Antetokounmpo i Stephen Currys fodspor.

Superstjernen Giannis Antetokounmpo eller allerede en historisk spiller i NBA. Han er en af blot tre, sammen med Kareem Abdul-Jabbar og LeBron James, til at vinde to MVP-priser, før han fyldte 26 år, og han var den første spiller i ligaens historie til at slutte en sæson i top 20 i samtlige af de fem vigtigste statistiske kategorier, point, rebounds, assists, steals og blocks. 

Natten til lørdag kunne han så tilføje endnu et historisk kapitel til sin karriere, da han sammen med sine holdkammerater slog Minnesota Timberwolves med 115-102 i Target Center i Minneapolis. 

Med sejren er Milwaukee Bucks nemlig startet denne sæson med otte sejre ud af otte mulige, og det er første gang i holdets historie 54 år lange historie, at det sker. 

Det er samtidig første gang siden 2015, at et NBA-hold åbner sæsonen med otte sejre i streg. Sidst det skete, var da Golden State Warriors åbnede sæsonen med utrolige 24 sejre i træk.

Dengang satte Warriors også rekorden for det bedste grundspil med 73 sejre i 82 kampe, inden de endte med at tabe finalerne til Cleveland Cavaliers i et ufatteligt comeback.

Bygger gode vaner

Mens Giannis Antetokounmpo imponerede natten til lørdag med sin triple-double nummer 30 i karrieren, 26 point, 13 rebounds, 11 assists, var også Jrue Holiday i forrygende form med 29 point i sejren. 

Den erfarne point guard har gang i en flot sæson, sin tredje i Milwaukee, og har i sæsonens indledende otte kampe snittet lige over 21 point per kamp. 

"Jeg synes, at vi bygger nogle gode vaner, at vi spiller på den rigtige måde, at vi vinder på flere forskellige måder. Det føles godt at være 8-0," fortæller 32-årige Jrue Holiday til ligaens hjemmeside ovenpå sejren

Holiday har, ligesom Giannis, allerede et enkelt mesterskab på CV'et, for i 2021 besejrede Bucks således Phoenix Suns med 4-2 i NBA-finalerne, som Bucks i øjeblikket er bookmakernes favorit til igen at vinde. 

Bobby Portis (til venstre) bød ind med 18 point, da Milwaukee Bucks natten til lørdag slog Minnesota Timberwolves.
Bobby Portis (til venstre) bød ind med 18 point, da Milwaukee Bucks natten til lørdag slog Minnesota Timberwolves.AFP

Mesterskabskaliber 

Bookmakerne er ikke ene om at se Milwaukee Bucks som nogle af de klare favoritter til at løbe med sæsonens mesterskaber i NBA. 

Karl-Anthony Towns, Minnesota Timberwolves' helt store stjerne de seneste år, pegede efter nederlaget også på Bucks, som et hold der har alle chancer for at gå hele vejen i indeværende sæson. 

"De er et hold med et virkelig højt niveau, helt åbenlyst et hold med mesterskabsniveau. Vi kan lære meget af kampe som disse," kommer det fra 26-årige Towns. 

Timberwolves startede sæsonen flot, men Chris Finch' mandskab, der i sommerpausen tilføjede franske Rudy Gobert til holdet, har tabt tre kampe i streg og ligger nu som nummer 11 i Western Conference med fire sejre og fem nederlag. 

Milwaukee Bucks skal i aktion igen natten til søndag, når de møder Oklahoma City Thunder hjemme i Milwaukee. Thunder ligger en enkelt plads over Timberwolves i Western Conference.