FCK opfordrer fans til at deltage i Olsson-hyldest: Fodbold betyder uendeligt lidt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK opfordrer fans til at deltage i Olsson-hyldest: Fodbold betyder uendeligt lidt

FCK opfordrer fans til at deltage i Olsson-hyldest
FCK opfordrer fans til at deltage i Olsson-hyldestBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nyheden om FC Midtjylland-spilleren Kristoffer Olssons alvorlige situation, hvor han siden 20. februar har ligget i respirator efter at være faldet om, førte øjeblikkeligt til støttebeskeder fra de fleste klubber i Superligaen.

Og når FCM fredag tager imod FC København til topbrag i ligaen, så har FCM-fansene planlagt en hyldest til Olsson kampens ottende minut. Olsson spiller i nummer 8 for FCM.

Og den hyldest opfordrer FCK nu egne fans til at bidrage til.

"FCM-fansene vil vise deres støtte til Kristoffer Olsson med stående klapsalver i det 8. minut, og vi opfordrer vores fans til at respektere dette og bakke op om hyldesten", skriver FCK på sin hjemmeside og tilføjer.

"Alle i FC København ønsker Kristoffer god bedring".

FCM-fangruppen "Hedens Drenge" meldte allerede tirsdag aften ud, at man planlagde den nævnte hyldest, hvor man samtidig vil synge svenskerens spillersang.

Her fremgik det også, at man var i dialog med fanrepræsentanter for FCK om tiltaget.

"Der er dialog i gang med FCK's fanrepræsentanter også, i forhold til at klappe med og vise en samlet respekt, for en situation hvor fodbolden betyder så uendeligt lidt".

Tirsdag meddelte FCM, at årsagen til Olssons fravær den seneste uge var, at den svenske spiller 20. februar var faldet bevidstløs om i sit hjem.

Olsson er ramt af en akut opstået sygdom relateret til hjernen. Sygdommen skyldes ikke selvskade eller udefrakommende faktorer, oplyste FCM.