Der er lagt op til endnu et målrigt opgør mellem FC København og FC Nordsjælland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Der er lagt op til endnu et målrigt opgør mellem FC København og FC Nordsjælland
FCK og FCN byder igen hinanden op til dans.
FCK og FCN byder igen hinanden op til dans.Profimedia
FC København og FC Nordsjælland har for vane at spille nogle ufatteligt spændende kampe og mandag mødes de to duellanter til endnu et møde i toppen af Superligaen.

19. spillerunde i Superligaen bliver afsluttet med stil, da den står på topkamp mellem FC København og FC Nordsjælland. I sidste sæson var det netop de to hold, der kæmpede om Superliga-titlen, hvor det i sidste ende var 'Løverne' fra hovedstaden, der løb med guldet. 

I denne sæson er de to mandskaber også en del af topstriden. Inden mandagens kamp ligger FCK nummer tre, mens FCN ligger på fjerdepladsen, hvilket ikke ændres uanset kampens udfald. Nordsjællænderne kan dog komme op og kun være tre point efter med en sejr. 

Samtidig kan tre point til FCK være med til at lægge afstand til FCN og holde trit med Brøndby og FC Midtjylland, der begge har vundet i weekenden.

FC Københavns unge back Elias Jelert er tilbage for de forsvarende mestre efter en mindre skade, og han husker tydeligt de seneste indbyrdes kampe mod FCN. 

"Det har været nogle underholdende og målrige kampe mod dem længe, og det bliver igen en fed kamp mod et hold, som vi mødte rigtig mange gange sidste år og kender godt. Vi står ganske godt til hinanden som hold, og jeg er sikker på, at det bliver et intenst opgør, hvor begge mandskaber går efter at have 'kuglen' og kontrollere kampen så meget som muligt. Så jeg tror, at folk får en god gang fodbold at se," fortæller Elias Jelert til FC Københavns hjemmeside.

Den 20-årige forsvarsspiller husker da helt rigtigt. I de seneste fem kampe er der blevet scoret 25 mål, hvilket alstå giver fem mål i gennesnit pr. kamp.

Seneste indbyrdes kampe
Seneste indbyrdes kampeFlashscore

De to holds første møde i denne sæson sluttede 2-2, og FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup udelukker da heller ikke, at mandagens kamp kan blive en målrig en af slagsen. 

"Hvis det falder ud til vores fordel, så kan jeg godt leve med, at der kommer mange mål i kampen. Vi stiler selvfølgelig ikke efter at skulle lukke for mange mål ind, men vi er godt klar over nu, at med den måde, som vi forsøger at angribe foråret på, hvor vi godt vil gøre nogle kampe lidt mere åbne, så kan det blive en konsekvens, at vi kommer til at tillade lidt flere chancer imod, end hvad vi tidligere har gjort." Fortæller Johannes Hoff Thorup til FCN's hjemmeside.

FCN-træneren har dog ingen intentioner om at trække sit hold længere tilbage, bare fordi de møder FCK i Parken.

"Det vil aldrig være i vores interesse at gå ind og spille en kamp på udebane mod FCK og udelukkende gøre det til en defensiv præstation fra os, hvor vi kun spiller efter at neutralisere deres styrker. Det vil aldrig være vores tilgang. Vi vil altid spille vores eget spil - og det er også det, vi har haft succes med mod FCK. Vi anskuer det som enhver anden Superligakamp, som vi vil ud og spille på vores præmisser."

Om det bliver endnu et målrigt opgør, finder vi ud af mandag aften klokken 19, når de to hold går på banen.

 Du kan følge opgøret lige her.