Tidligere Midtjylland-angriber fortsætter brandvarmt forår: Jagter europæisk plads

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Midtjylland-angriber fortsætter brandvarmt forår: Jagter europæisk plads

Alexander Sørloth fejrer sit mål mod Rayo
Alexander Sørloth fejrer sit mål mod RayoProfimedia
Alexander Sørloth, der for nylig blev far, har scoret fire mål i sine seneste fire kampe i Villarreal-trøjen. Mod Rayo scorede den forhenværende FC Midtjylland-profil to mål, det første og det tredje, og fik yderligere to mål annulleret. Det andet mål kom fra Yerson Mosquera. Baena var involveret i alle tre mål med tre assists. Villarreal var Rayo langt overlegne gennem hele kampen.

Villarreal drømmer stadig om Europa. De startede sæsonen ujævnt, og sæsonen blev skæmmet af 4-0-nederlaget i Marseille, som i sidste ende førte til, at de røg ud af Europa League på trods af deres indsats på La Cerámica.

Men Den Gule Ubåd har masser af fodbold i sig. Og de viste det mod et Rayo-hold, der synes, at slutningen af sæsonen er for lang.

Marcelinos mænd ledte efter målet fra start. Først ved Guedes med et hovedstød og derefter ved Akhomach, som næsten udnyttede en fejl af Dimitrievski. I det 15. minut kom Sørloths mål. En god aflevering fra Baena, som nordmanden udnyttede mellem Mumin og Ratiu til at passere Rayos nordmakedonske målmand med et skud med venstrebenet.

Sørloth ville score endnu et mål i første halvleg, i det 29. minut, men det blev underkendt af VAR. Årsagen: Ilias Akhomach startede spillet i en centimeter ulovlig position. Den marokkansk-spanske spiller gik fra Chavarría og skød på mål, Dimitrievski efterlod bolden død, og den nordiske spiller skød, men det kom ikke på måltavlen.

Anden halvleg fortsatte i samme spor. Med Villarreal uendeligt overlegne. Baena ramte overliggeren fem minutter efter genstarten.

Så fik Sørloth sit andet mål i kampen annulleret, denne gang for offside. Men i det 69. minut kom det andet. Et hjørnespark fra Baena blev headet ind af Mosquera, og Dimitrievski fik ikke reddet. Fejlen kom, efter at han havde lavet en fantastisk redning på et venstrebensskud fra Alberto Moreno.

Da kampen næsten var slut, blev Sørloth igen belønnet med en scoring. Det var i det 75. minut, og målet var det samme som det første. En aflevering fra Álex Baena, sikke en kamp han havde, og et kraftfuldt skud fra nordmanden ind i netmaskerne.

Villarreal-Rayo Flashscore
Villarreal-Rayo FlashscoreFlashscore

Bortset fra et skud op i skyerne af Chavarría var der ikke meget mere at se fra Rayo. Både Comandante Morales og Pedraza var tæt på en fjerde scoring, men 3-0-resultatet forblev uændret.

Sejren efterlader Villarreal med en chance for at vende tilbage til Europa. Sørloth har nu scoret 17 mål. Det samme som Bellingham, og han er kun ét mål efter lederen af pichichi, som i øjeblikket er Artem Dovbyk med 18.