Thiago Silva bekræfter: Forlader Chelsea ved udgangen af sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thiago Silva bekræfter: Forlader Chelsea ved udgangen af sæsonen

Silva forlader Stamford Bridge
Silva forlader Stamford BridgeProfimedia
Thiago Silva (39) har bekræftet, at han forlader Chelsea ved udgangen af sæsonen 2023/24, og han lover at vende tilbage en dag i en følelsesladet besked til tilhængerne.

Brasilianeren forlader klubben, når hans kontrakt udløber i slutningen af juni efter fire år hos The Blues, hvor han har spillet 151 kampe i alle turneringer.

Silva vandt både Champions League og VM for klubhold med Chelsea, efter at han kom til på en fri transfer fra PSG i 2020.

I en videobesked, der blev lagt ud på klubbens sociale medier, sagde Silva: "Jeg tror, at jeg i alt, hvad jeg har gjort her i løbet af de fire år, altid har givet alt, hvad jeg havde.

"Men desværre har alt en start, en midte og en slutning. Det betyder ikke, at dette er en definitiv afslutning. Jeg vil lade døren stå åben, så jeg i den nærmeste fremtid kan vende tilbage, om end i en anden rolle her. Men det er en ubeskrivelig kærlighed. Jeg kan kun sige tak."

Forsvarsspilleren kan have spillet sin sidste kamp for The Blues, efter at han pådrog sig en lyskeskade i 2-2 kampen mod Aston Villa.