FC Midtjylland-stjerne ligger i respirator: Kristoffer Olsson faldt om i hjemmet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC Midtjylland-stjerne ligger i respirator: Kristoffer Olsson faldt om i hjemmet

Opdateret
FC Midtjylland stjerne ligger i respirator: Kristoffer Olsson faldt om i hjemmet
FC Midtjylland stjerne ligger i respirator: Kristoffer Olsson faldt om i hjemmetProfimedia
Den teknisk stærke FCM-profil har ikke været brugt i midtjydernes første kampe efter vinterpausen. Det har givet anledning til rygter, som den midtjyske klub nu skyder ned i en pressemeddelelse.

Den 28-årige svensker er indlagt på Aarhus Universitetshospital, efter at have mistet bevidstheden i sit hjem for en uge siden.

Kristoffer Olsson er lagt i respirator, og de første meldinger lyder på en sygdom relateret til hjernen.

FC Midtjylland skriver at svenskere er omgivet af familie og stab fra klubben, mens specialister forsøger at stille en diagnose og igangsætte en behandling.

28-årige Olsson var i efteråret en nøglefigur på det FCM-hold, der efter en træg start endte med at være rækkens bedste hold ved vinterpausen.

Den centrale midtbanespiller har spillet for FC Midtjylland siden sommeren 2022. Han var også en del af klubben tidligere i karrieren og står i alt noteret for 86 kampe i Danmarks bedste række. Dertil kommer en række pokalkampe og europæiske kampe for den danske klub.

På klubplan har han også repræsenteret AIK Stockholm, Krasnodar og Anderlecht på seniorplan, mens han var ungdomsspiller i IFK Norrköping og Arsenal.

Han har spillet 47 A-landskampe for Sverige og var også med, da Sverige i november senest spillede en betydende kamp.