Chelsea-træner: Forhold mellem spillere er upassende

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-træner: Forhold mellem spillere er upassende

Emma Hayes ser problemer i interne forhold.
Emma Hayes ser problemer i interne forhold.NIGEL KEENE/ProSports/ImagesDPPI via AFP
I disse dage kører der i engelske medier en historie om, at træneren for Leicesters kvindehold Willie Kirk undersøges af klubben for at have haft et forhold til en af spillerne.

Men det er ikke kun en kæresterelation mellem en træner og en spiller, som er problematisk for et hold ifølge Chelsea-træner Emma Hayes. Forhold mellem to spillere på samme hold udgør også et problem, mener hun.

"Forhold mellem en træner og en spiller er upassende, men forhold mellem to spillere er også upassende," siger hun ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det er paradoksalt, da Hayes fra 2020 og 2023 i sin Chelsea-trup rådede over den danske landsholdsspiller Pernille Harder og dennes svenske kæreste Magdalena Eriksson.

Hayes var træner, da klubben hentede Harder og i forvejen havde Eriksson i truppen. Og deres forhold var offentligt kendt.

Der var dengang ikke historier om, at det gav anledning til problemer, men Hayes lægger ikke skjul på, at det for træneren kan være problematisk at have et kærestepar på sit hold.

"Det kan være, den ene spiller er på holdet, men den anden er sat af. Det kan også være, den ene er i sit sidste år af kontrakten, og at den anden ikke er. Og vi har altså med mennesker at gøre. Det er noget, vi snakker om internt," lyder det fra Chelsea-træneren.

Harder og Eriksson skiftede begge væk fra Chelsea i sommer og spiller nu sammen i Bayern München.