Bekræftet: OB henter James Gomez tilbage til Danmark fra Sparta Prag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Bekræftet: OB henter James Gomez tilbage til Danmark fra Sparta Prag
James Gomez i aktion for Gambia under AFCON.
James Gomez i aktion for Gambia under AFCON.Profimedia
Efter blot et halvt år i tjekkiske Sparta Prag vender forsvarsspilleren James Gomez tilbage til Danmark og Superligaen.

Gambieren har således fået en kontrakt med OB, der løber til udgangen af 2028. Det skriver fynboerne på sin hjemmeside.

"Vi ønsker at øge konkurrencen på midterforsvarspositionen på kort sigt, og på længere sigt ønsker vi at tilføje en spiller med evnen til at spille i både tre- og firemandsforsvar. I Gomez får vi en spiller, der har de egenskaber og den alder og erfaring fra Superligaen, som vi har brug for både på kort og lang sigt," siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

22-årige Gomez skiftede i sommer til Sparta Prag fra AC Horsens, efter at han havde scoret to gange i 80 kampe for østjyderne.

"OB er en stor klub med en stolt historie, så jeg er glad for at blive en del af klubben.  Jeg har spillet mod OB flere gange, og det er en god klub, som er svær at spille mod, så det er dejligt, at jeg nu selv bliver en del af klubben," siger James Gomez til klubbens hjemmeside.

"Vi skal sikre, at holdet bliver i Superligaen, for vi har kæmpet lidt med det, men jeg vil give alt, hvad jeg har for, at vi bliver i Superligaen, og så kan vi forhåbentlig opnå mere i fremtiden," siger James Gomez.

Han har spillet 18 landskampe for Gambia, og var således også med til de afrikanske mesterskaber. Han har allerede tilsluttet sig OBs træningslejr.