NBA-roundup: Pacers bryder Mavericks' sejrsstime på syv kampe

Myles Turner fra Indiana Pacers reagerer i løbet af anden halvleg i kampen mod Dallas Mavericks.AFP
Myles Turner scorede 33 point og stod for otte rebounds og var med til at føre Indiana Pacers til en 133-111-sejr over Dallas Mavericks søndag.

Tyrese Haliburton leverede 17 point og ti assists for Pacers, som vandt deres tredje kamp i træk. Andrew Nembhard og Ben Sheppard lavede hver 15 point for Indiana, mens Bennedict Mathurin stod for 14 point. Pascal Siakam og T.J. McConnell scorede også 12 hver.

Luka Doncic var godt kørende for Dallas med 33 point, mens Kyrie Irving leverede 29. Josh Green scorede 14 point for Mavericks, som fik brudt deres sejrsstime på syv sejre i træk. Tim Hardaway Jr. scorede 11 point fra bænken.

Irving scorede de første ni Dallas-point i fjerde periode, og Mavericks reducerede til kun at være fire point bagud med 8:56 tilbage. Men tættere på kom Dallas ikke, da Pacers svarede igen med et god scoringsstime, som kulminerede med Haliburtons layup, der gav Indiana en føring på 124-104 med 4:15 tilbage og cementerede sejren.

Nuggets 119 - 103 Warriors

Nikola Jokic satte NBA-rekord på vej mod sin tredje triple-double i træk, Jamal Murray bidrog med 27 point, og Denver besejrede Golden State for syvende gang i træk.

Jokic sluttede med 32 point, 16 rebounds og 16 assists på vej mod sin tredje rekordkamp i træk med mindst 14 point og 14 rebounds. Aaron Gordon hjalp gæsterne med 17 point, seks rebounds og tre steals.

Kentavious Caldwell-Pope gjorde sit sædvanlige mesterlige defensive arbejde på Stephen Curry, som havde 20 point på trods af, at han kun satte en ud af ti trepointsforsøg. Klay Thompson var den drivende kraft i værternes gode start med 23 point i første halvleg, herunder fem 3-points, men han scorede slet ikke i anden halvleg.

Bucks 119 - 98 76ers

Giannis Antetokounmpo lavede 30 point, 12 rebounds og ni assists i Milwaukees sejr over værterne fra Philadelphia.

Damian Lillard stod for 24 point og ni assists, mens Malik Beasley scorede 20 point og Bobby Portis leverede 17, da Bucks fik deres anden sejr i træk i træner Doc Rivers' første kamp i Philadelphia mod sit tidligere hold. Brook Lopez bidrog med 11 point, syv rebounds og fem blokerede skud.

Tyrese Maxey førte Sixers an med 24 point, De'Anthony Melton tilføjede 16, og Paul Reed stod for 13 point og otte rebounds. Kelly Oubre Jr. bidrog med 12 point og ni rebounds, og Buddy Hield scorede 11 point.