NBA Round-up: Lakers overrasker Boston uden LeBron og Davies

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA Round-up: Lakers overrasker Boston uden LeBron og Davies

Taurean Prince og Jason Tatum
Taurean Prince og Jason TatumAFP
Uden LeBron James og Anthony Davis slog Los Angeles Lakers Boston Celtics, NBA's bedste hold i denne sæson, med 114-105 natten til fredag, mens Jalen Brunson fejrede sin første All-Star-udtagelse med 40 point i en Knicks-sejr.

Point guard Austin Reaves var kampens stjerne i Bostons TD Garden med en karrierebedste på 32 point og en karriererekord på syv tre-pointere.

Point guard D'Angelo Russell var uberegnelig med 16 point, 5 ud af 20 skud ramt fra gulvet, men glimrende til at dirigere spillet med 14 assists.

Med James og Davis, deres to ledere, på bænken, trådte andre af Lakers' normalt sekundære spillere i karakter, især centerspilleren Jaxson Hayes med sine 16 point og 10 rebounds og japanske Rui Hachimura med 15 point og 8 rebounds.

Derimod blev Jayson Tatum og Jaylen Brown holdt nede på 23 og otte point for Celtics, som fører Eastern Conference og indtil videre kun havde tabt to af 24 hjemmekampe.

Boston, der stadig er i besiddelse af sæsonens bedste 37-12-rekord, så ud til at være på vej mod en behagelig tur torsdag, da Lakers et par timer tidligere meddelte, at James var ude med en øm venstre ankel, og Davis var ude med et hofteproblem.

Men Lakers, som ligger nummer ni i vest, med 25 sejre og 25 nederlag, havde et uventet stolt comeback for at fejre deres bedste sejr i sæsonen.

Lakers udnyttede hjemmeholdets manglende intensitet til en 32-21-føring i andet quarter, hvor de udnyttede deres overlegne skud udefra og ramte 19 ud af 36 - 52,8 procent - tre-pointere.

Boston pressede tempoet for at undgå et nederlag, som ikke lå i deres planer, og kom under 10-pointsgrænsen med seks minutter tilbage, men Reaves og Russell svarede igen med tre-points, og Hayes cementerede sejren fra frikastlinjen.

Knicks' niende sejr

I New York vandt Knicks deres niende sejr i træk ved at slå Indiana Pacers 109-105 med endnu en Jalen Brunson-opvisning.

Pointguarden lukkede og slukkede sin femte kamp med mindst 40 point på en funklende skydeprocent på 50 procent fra banen, 15 ud af 30, og påtog sig en endnu større offensiv rolle på grund af Julius Randles skade.

Brunson viste sig frem få timer efter, at det blev bekræftet, at han skal spille sin første All-Star-kamp den 18. februar i Indianapolis, seks år efter at han kom ind i ligaen som draft-valg i anden runde.

"Jeg kan ikke sige noget," sagde en følelsesladet Brunson efter kampen, mens publikum i Madison Square Garden råbte "MVP."

"Vi bliver ved med at kæmpe uanset hvad, det er det, vi gør, især her. Det her sted er utroligt," sagde Brunson om Knicks' stime, som nu ligger på tredjepladsen i øst.

I en anden af torsdagens fire kampe slog Cleveland Cavaliers Memphis Grizzlies 107-101 med 24 point fra guard Donovan Mitchell, endnu en spiller på All-Star-listen.