Max Verstappens helbred er ikke på toppen i Albert Park

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Max Verstappens helbred er ikke på toppen i Albert Park
Max Verstappens helbred er ikke på toppen i Albert Park
Max Verstappens helbred er ikke på toppen i Albert ParkProfimedia
Formel 1-mesteren Max Verstappen er stadig ved at komme sig over en maveinfektion, der påvirkede hans løb i Saudi-Arabien, og han ser frem til en pause efter søndagens Grand Prix i Australien.

Hollænderen blev nummer to efter Red Bull-teamkammerat Sergio Perez i Jeddah på trods af, at han følte sig sløj gennem hele løbsweekenden.

Selv om Verstappen har haft det meget bedre siden Saudi-Arabien og er optimistisk med hensyn til Melbourne, fortalte han torsdag til journalisterne på Albert Park, at han så frem til den usædvanligt lange pause på tre uger inden det fjerde løb i Baku.

"Tja, for et par uger siden ville jeg sige, at jeg ikke glædede mig til det," sagde han om pausen.

"Men så blev jeg virkelig syg, og (har) bare kæmpet lidt siden da, især det sidste resultat. Så for mig handler denne pause nu bare at komme tilbage til fuld fitness og få et fuldt program ind."

Med Verstappen, der vandt det første løb i Bahrain foran Perez, er Red Bull godt med i mesterskabsstillingen og håber på at afslutte en sejrstørke i Melbourne, der går tilbage til Sebastian Vettels sejr i 2011.

Verstappen, der kæmper for et hattrick af F1-mesterskaber, blev tvunget til at udgå i sidste års løb, da Red Bull kæmpede med pålideligheden tidligt i sæsonen, før han til sidst dominerede.

Bilen er afgjort i bedre stand end i samme periode sidste år, selv om en fejl i drivakslen under kvalifikationen i Jeddah dømte Verstappen til at starte som nummer 15 på startopstillingen.

"Vi har aldrig rigtig været så gode i starten af året," sagde han.

"Jeg tror selvfølgelig, at vi har en god chance for et resultat, men vi er nødt til at eksekvere en god weekend."