Tom Brady bliver indlemmet i Patriots Hall of Fame

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tom Brady bliver indlemmet i Patriots Hall of Fame

Tom Brady under sin tale til Patriots' fans.
Tom Brady under sin tale til Patriots' fans.AFP
Tom Brady blev hædret i pausen af New England Patriots' kamp mod Philadelphia Eagles foran et udsolgt Gillette Stadium.

"Det her er en meget speciel fejring for mig, for min familie, for mine holdkammerater, for os alle. Tak til jer alle for det, I har gjort for os," sagde Brady, som fortsatte sin tradition i Foxboro med at varme fansene op med sin "LFG"-runde.

I sin tid hos Patriots vandt Brady seks Super Bowls, tre MVP-priser, fire Super Bowl MVP'er, 14 Pro Bowl-udtagelser og seks All-Pro-udtagelser på sin vej til at slå alle mulige QB-rekorder og slå sit navn fast som en af de største spillere i NFL's historie.

Patriot for livet

I sin tale til publikum roste Brady holdet omkring ham, og hvad han og hans holdkammerater har været i stand til at opnå i New England. "Vi havde en kultur af holdkammerater, der gik op i to ting: hinanden og at vinde. Hvis man ikke gik op i det, var man hurtigt væk. Og vi var meget glade for at spille mod jer," sagde den syvdobbelte Super Bowl-mester.

Patriots' ejer Robert Kraft meddelte, at Brady ville blive optaget i Patriots Hall of Fame næste år, en beslutning, som Kraft var nødt til at bøje reglerne for.

Under normale omstændigheder er tidligere Patriots-spillere kun berettiget til optagelse i Hall of Fame fire år efter deres pensionering, men Kraft gjorde en undtagelse for Brady. 

Tom Brady bliver optaget i Hall of Fame den 12. juni 2024, en symbolsk dato: Tom Brady bar trøje nummer 12 med Patriots, som han vandt seks Super Bowls med, deraf valget af juni, som er kalenderens sjette måned.