Mere en blot en finale: Super Bowl er en weekend-lang totalbegivenhed

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mere en blot en finale: Super Bowl er en weekend-lang totalbegivenhed

Gwen Stefani, Usher og Tiësto
Gwen Stefani, Usher og TiëstoNFL
Super Bowl vil blive suppleret med en række koncerter og sideevents, der vil gøre det til en fantastisk fest for alle i Las Vegas i weekenden den 9.-11. februar.

Når San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs ankommer til Las Vegas torsdag eller fredag, begynder alle begivenhederne i forbindelse med Super Bowl LVIII. Pressekonferencer, fan-zoner, brand-events og meget mere vil nå deres højdepunkt med søndagens pregame-fest.

'NFL TikTok Tailgate' vil være det perfekte sted for fans at varme op med en fest, hvor der er garanti for underholdning og sjov.

De, der kommer for at deltage i tailgaten, vil kunne opleve en liveoptræden fra den tre gange Grammy-vindende californiske sangerinde Gwen Stefani.

"Vi ved alle, hvor stor en Super Bowl-begivenhed er, og jeg er så beæret over at kunne være en del af den og optræde ved Super Bowl TikTok Tailgate. Jeg kan ikke vente med at se jer alle i Las Vegas," jublede kunstneren, da hendes tilstedeværelse ved den officielle forpremiere blev annonceret.

Som det har været tilfældet hvert år, siden NFL indgik et samarbejde med det sociale netværkssite for fire år siden, vil fans over hele verden kunne følge Tailgate fra deres mobile enheder via ligaens egen TikTok-konto. Et væld af gæster og kendte content creators fra mode-, mad-, komedie- og livsstilsmiljøerne vil være med live.

I optakten til Super Bowl LVIII, og i alle de efterfølgende pauser, vil der være et nyt øjeblik i historien om finale-kampen. Tiësto vil være den første DJ, der skaber liv i atmosfæren under selve kampen. Et nyt twist for NFL, der altid er i udvikling.

Hollænderen anses for at være en af de bedste elektroniske musikproducere nogensinde, og er derfor blevet udvalgt til at påtage sig en så vigtig opgave.

"Jeg er begejstret for at være en del af Super Bowl LVIII! Og det er endnu mere fantastisk, at det er på mit yndlingssted: Las Vegas. Tak til NFL for at invitere mig, jeg kan ikke vente med at feste med jer alle til den store kamp," sagde musikeren.

Forretterne er fine nok, men det, alle ser frem til, er hovedretten. Det bliver 'Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show' (omkring kl. 2.30 dansk tid). Det gennemgående tema vil være fejringen af R&B-musikeren Ushers 30-årige karriere.

Med hits som "Yeah!", "DJ Got Us Fallin' In Love", "Without You" og "Love in This Club" på sit repertoire kan man af texaneren forvente en koncert, der er årets største NFL-kamp værdig.

Usher får ikke let ved at overgå de seneste års half-time show, for i de seneste pauser har legender som Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J Blige, Eminem og Kendrick Lamar optrådt (2022), og i 2023 vendte Rihanna tilbage til scenen efter sin fødsel.

"Det er mit livs ære endelig at kunne krydse en Super Bowl-optræden af min bucket list. Jeg kan ikke vente med at give verden et show, der ikke ligner noget, de har set fra mig før," siger den amerikanske kunstner.

Ingredienserne er på plads til, at alt omkring San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs den 11. februar (kl. 00.30 den 12. februar i Spanien) kan begejstre fans i Las Vegas.