Efter grim skilsmisse i Denver: Russell Wilson melder sig selv klar i Pittsburgh Steelers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Efter grim skilsmisse i Denver: Russell Wilson melder sig selv klar i Pittsburgh Steelers
Russell Wilsons tid i Denver er forbi for denne gang
Russell Wilsons tid i Denver er forbi for denne gangProfimedia
Russell Wilson, der ni gange er valgt til Pro Bowl, og en gang Super Bowl-mester, er på vej til at skrive kontrakt med Pittsburgh Steelers, ifølge kilder fra ESPN.

Wilson, der tidligere spillede for Denver Broncos, vil underskrive en et-årig kontrakt på 1,2 millioner dollars, der er ligaens minimumsløn for en spiller med Wilsons erfaring, mens Broncos dækker resten af hans løn på 37,8 millioner dollars for den kommende sæson.

På trods af stadig at være under kontrakt med Broncos indtil starten af den nye ligasæson, tilbragte Wilson over seks timer med at mødes med Steelers' repræsentanter i Pittsburgh, herunder cheftræner Mike Tomlin og den nye offensive koordinator Arthur Smith, hvilket til sidst førte til aftalen.

Med Wilsons ankomst vil Steelers have Kenny Pickett, deres første runde-valg fra 2022, som den eneste anden quarterback under kontrakt. Mason Rudolph, der startede tre kampe for Pittsburgh sidste sæson, overgår til free agency.

Wilsons tid hos Broncos var en blandet fornøjelse, hvor holdet var 11-19 i hans starter over to sæsoner, og ikke formåede at kvalificere sig til slutspillet. Han blev bænket mod slutningen af sidste sæsonen, hvor han sluttede med 3.070 kasteyards, 26 touchdowns og otte interceptions.

Broncos underskrev Wilson til en dyr femårig kontrakt på 242,6 millioner dollars, efter at have erhvervet ham fra Seattle Seahawks i en stor handel i 2022. Imidlertid vil hans afgang stadig resultere i en belastning på 85 millioner dollars på Broncos' lønloft over de næste to sæsoner.

Efter at have tilbragt ti sæsoner i Seattle, hvor han opnåede ni Pro Bowl-udtagelser og vandt en Super Bowl i 2014, udtrykte Wilson sin vilje til at prioritere at vinde under en optræden på podcasten "I Am Athlete" sidste måned.

”De næste to år vil jeg vinde to Super Bowls, jeg vil igen mærke kuldegysningerne ved at vinde det trofæ. Jeg elsker byen, Denver, og alt det andet, men du vil også være et sted, der også ønsker dig. Det eneste, jeg ønsker at gøre, er at vinde. Det er alt, jeg bekymrer mig om", siger Wilson i podcasten.

Wilsons record mod Steelers inkluderer to sejre i lige så mange starter, med otte touchdowns, ingen interceptions og en imponerende passer rating på 147,1.

Steelers kampprogram for 2024 inkluderer pudsigt nok en kamp mod Broncos i Denver, hvilket potentielt vil markere Wilsons tilbagevenden til sit tidligere hold.