Bænkevarmer har løftet enorm quarterback-arv i Packers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bænkevarmer har løftet enorm quarterback-arv i Packers

Jordan Love har brændt igennem denne sæson.
Jordan Love har brændt igennem denne sæson.AFP
Green Bay Packers har siden 1990'erne været godt besat på quarterback-posten.

Først Brett Farve fra 1992 til 2007 og siden Aaron Rodgers. Sidste sommer bød dog på et farvel til Rodgers i Packers efter 15 år, hvor han vandt en enkelt Super Bowl med holdet tilbage i 2010.

Arven har derfor skullet videreføres i den indeværende sæson af den bedste liga i amerikansk fodbold, NFL. Og pilen er endt på bænkevarmeren Jordan Love.

Og den 25-årige quarterback har vist sig flot frem. Det imponerer NFL-ekspert på TV 2 Sport Anton Bodilsen.

"Der er ikke nogen tvivl om, at Jordan Love har vist, at han er god nok til at starte. Han har allerede nu lavet nogle ting, som man normalt ser fra en quarterback med ti års erfaring i NFL," siger han.

Jordan Love blev draftet til Green Bay Packers i 2020, og de følgende sæsoner blev brugt på bænken.

Momentvis skete det dog, at Love kom ind som substitut for Rodgers. Men her greb den unge quarterback ikke chancen.

Men Love var sat op til at fejle, da Packers-angrebet spillede ud fra Rodgers' gamle principper, mener Anton Bodilsen.

"Packers-angrebet dengang var skræddersyet til Rodgers. Han spillede et mere gammeldags type angreb, som fungerede for ham, fordi han var den bedste til at køre det. Den bil kørte Jordan Love ikke lige så godt."

Packers-strategien har ifølge Anton Bodilsen været at lade Love lære fra Rodgers, indtil han var klar til selv at tage over som startende quarterback.

Og nu har Packers-cheftræner Matt LaFleur skabt et angreb rundt om Jordan Love. Blandt andre har de to NFL-debutanter Jaylen Reed og Dontayvion Wicks været populære endestationer for Loves kast.

Og det har været altafgørende at få et unisont hold omkring Love, mener Anton Bodilsen, der tror, det er en fordel, at Love kan vokse sammen med holdet.

"For Packers-fans er der al mulig grund til at være optimistisk omkring den gruppe spillere omkring ham. Og det er super vigtigt at have i det moderne NFL, da det bliver sværere og sværere for quarterbacks at bære et helt hold."

Green Bay Packers spiller søndag aften dansk tid en kamp mod Dallas Cowboys om at komme videre i slutspillet i NFL.

Og det bliver en rigtig stor mundfuld for Packers-holdet, spår Bodilsen. Packers har nemlig svært ved at spille mod angrebsstærke hold fra andre divisioner.

"Jeg har meget svært ved at se et scenarie, hvor Packers' forsvar kan stoppe Cowboys. Packers' forsvar har set ekstremt dårligt ud, når de spiller mod hold uden for deres egen division, og det tror jeg også, de kommer til at gøre i weekenden."