Tom Brady: Fem uforglemmelige øjeblikke i stjernespillerens karriere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tom Brady: Fem uforglemmelige øjeblikke i stjernespillerens karriere

Tom Brady: Fem uforglemmelige øjeblikke i stjernespillerens karriere
Tom Brady: Fem uforglemmelige øjeblikke i stjernespillerens karriereCHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP
En glorværdig karriere er forbi. Her kan du få en kort fortælling om fem af de mest ikoniske øjeblikke i quarterbackens karriere.

Super Bowl 36

Tom Brady's New England Patriots var foran 17-3 mod St. Louis Rams i starten af fjerde quarter i 2001-sæsonens Super Bowl.

Den potente Rams-offensiv lavede dog to hurtige scoringer og udlignede kampen med kun ét minut og 30 sekunder tilbage at spille i.

Uden nogen timeouts tilbage, valgte Patriots ikke at løbe tiden ud og lade kampen gå til overtid.

Brady, der havde fået en stor rolle på grund af en skade i den tidlige sæson af Drew Bledsoe, styrede et Patriots-drive fra deres egen 17-yard-linje og fuldførte fem ud af seks afleveringsforsøg og skaffede dermed 53 yards. Det betød, at kicker, Adam Vinatieri, var inden for rækkevidde og kunne levere dét field goal, der afgjorde kampen i samme sekund som tiden løb ud.

Super Bowl 51

Tom Brady og Patriots, der var bagud 28-3 Atlanta Falcons i tredje quarter af 2016-sæsonens Super Bowl, ​​leverede det største comeback i Super Bowls historie.

Brady gennemførte 43 af 62 afleveringer for 466 passingyards, hvilket begge er Super Bowl-rekorder. Han overgik Joe Montana for flest Super Bowls vundet af en quarterback med sin femte. Brady blev udnævnt til Super Bowl MVP for en fjerde gang, hvilket også var rekord, og var den dengang ældste spiller, med sine 39 år, til at modtage hæderen.

Super Bowl 55

Den 43-årige Tom Brady blev den ældste mand til at spille i en Super Bowl, da han førte Tampa Bay Buccaneers helt til tops i 2020-sæsonen i sin første sæson med holdet efter to årtier i New England.

Efter en tumultarisk sæson spillet i skyggen af ​​Covid-19-pandemien, leverede veteranen en formidabel præstation og gennemførte 21 af 29 afleveringer, hvilket førte til tre touchdowns uden en eneste interception, da Bucs knuste Kansas City Chiefs' drømme om back-to-back Super Bowl-titler.

2014 AFC Championship-kamp

Brady og Patriots smadrede Andrew Luck og Indianapolis Colts 45-7 i januar 2015 og bookede billet til Super Bowl.

Brady kastede tre touchdowns, og Patriots' angreb samlede næsten dobbelt så mange yards som Colts.

Så kom historierne om, at Patriots havde brugt bolde, hvor der var mindre luft i for at gøre dem lettere at gribe, efter at officials havde inspiceret dem.

Sagaen forplumrede Patriots' Super Bowl-sejr på 28-24 over Seattle Seahawks.

Brady blev til sidst suspenderet i fire kampe, et forbud, der blev omstødt og derefter genindsat, da sagen gik for retten, Brady afsonede suspenderingen over de første fire kampe i 2016-kampagnen.

Super Bowl 42

Tom Brady Patriots søgte at afslutte en perfekt 2007-sæson med en Super Bowl-sejr over New York Giants, holdet de slog i den sidste kamp i den ordinære sæson for at blive det første hold siden 1972 Miami Dolphins til at fuldføre en perfekt sæson og den første siden ligaen blev udvidet.

I stedet lavede Eli Manning og Giants et vanvittigt resultat. Bagud 14-10 med 2:39 tilbage, leverede Giants et afgørende drive fra deres egen 17-yard linje, der afgjorde kampen. Det er den eneste Super Bowl til dato, hvor føringen er skiftet tre gange i fjerde quarter.

Du kan læse mere om Tom Brady her.