Djokovic holder sine Monte Carlo-forventninger i ro og forklarer Ivanisevic-brud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Djokovic holder sine Monte Carlo-forventninger i ro og forklarer Ivanisevic-brud

Opdateret
Djokovic sagde, at hans hovedprioritet er at bygge op mod Roland Garros
Djokovic sagde, at hans hovedprioritet er at bygge op mod Roland GarrosAFP
Novak Djokovic indrømmede lørdag, at han ikke forventer for meget af sit grusspil inden søndagens start på Monte Carlo Masters.

Verdensranglistens nummer et, som røg tidligt ud af Indian Wells-turneringen i sidste måned og ikke spillede i Miami, trænede på Monte Carlo Country Club med sin vikarierende træner Nenad Zimonjic.

Men den 24-dobbelte Grand Slam-mester var hurtig til at understrege, at ordningen indtil videre kun er midlertidig efter hans nylige brud med sin mangeårige mentor Goran Ivanisevic.

Djokovic sagde, at hans hovedprioritet er at opbygge sit grusspil til Roland Garros, og at ethvert resultat her vil være "en bonus".

"Forventningerne er ikke særlig høje," sagde serberen.

"Mine resultater her i de foregående år er ikke gode. Det handler om at opbygge mit spil til grusbaner. Jeg vil nå mit topniveau i Paris - det er der, jeg vil spille min bedste tennis."

"Alt andet er en bonus, så lad os se, hvad der sker."

Serberen kastede lidt mere lys over sit overraskende brud med Wimbledon-vinderen fra 2001, Ivanisevic, efter at have vundet 12 Grand Slam-titler i single med kroaten i spidsen for sit hold.

"Vi følte, at vi havde givet hinanden det maksimale, og det var tid til at komme videre - det er ret enkelt," sagde han.

"Goran er stadig en af de mest succesfulde trænere i tennissportens historie. Vi har gjort noget, der ikke kan slettes, resultaterne taler for sig selv. Han forbliver også en kær ven af mig og min familie."

Djokovic sagde, at han vil arbejde på at forberede sig til den olympiske sommerturnering, der finder sted i slutningen af juli i Paris på Roland Garros.

"Men der er en lille turnering, der hedder Wimbledon, som kommer ind imellem French Open og legene," sagde han.

"OL i Paris er meget vigtigt, OL har altid været en prioritet for mig. Men i de sidste tre eller fire OL har det ikke været muligt for mig at nå de senere stadier.Situationen er lidt anderledes nu, vi spiller vores første OL på grus. Jeg vil gerne være klar både fysisk og mentalt."