Har Djokovic allerede fundet sin nye træner? "Den perfekte person er hos ham lige nu"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Har Djokovic allerede fundet sin nye træner? "Den perfekte person er hos ham lige nu"

Novak Djokovic tog afsked med Ivanisevic.
Novak Djokovic tog afsked med Ivanisevic.AFP
For første gang siden Novak Djokovic sagde farvel til sin mangeårige træner Goran Ivanisevic, har Ivanisevic udtalt sig om forholdet. Ifølge den 52-årige kroat er den perfekte afløser til hans position allerede fundet.

Anbefaling til Zimonjic

I sidste uge overraskede verdensetteren Novak Djokovic alle, da han annoncerede at han sagde farvel til sin mangeårige træner Goran Ivanisevic.

Ved Masters i Monte Carlo (6.-14. april) vil Djokovic blive trænet af den tidligere doublespecialist Nenad Zimonjic. Samarbejdet med den serbiske tidligere professionelle er kun midlertidigt, men ifølge Ivanisevic kan det vare lidt længere.

"Jeg ved ikke, hvor længe Novak planlægger at spille," forklarede den 52-årige i et interview med den serbiske onlineportal Sport Klub,"men den perfekte person er med ham lige nu."

Zimonjic er"en meget god ven" af Noles tidligere træner og har stadig formatet til at lære Grand Slam-vinderen en ting eller to:

"Han har en utrolig tennisviden, men vigtigst af alt, så kender han Novak rigtig godt."

Adskillelsen mellem Ivanisevic og Djokovic skete efter gensidig aftale og uden nogen grimme undertoner. Ikke desto mindre antyder tennistræneren at der af og til opstod misforståelser mellem dem.

"Kemien under træningen" har altid haft sine"op- og nedture". Ivanisevic har dog ét stort ønske til sin tidligere protegé:"Jeg ønsker af hele mit hjerte, at Nole kan vinde guld ved OL i Paris i 2024."