Alcaraz slår Sinner i flot semifinale og brager sammen med Medvedev i finalen

Carlos Alcaraz får chancen for at genvinde titlen.
Carlos Alcaraz får chancen for at genvinde titlen.FREDERIC J. BROWN/AFP
Søndag er der revanche på spil for russiske Daniil Medvedev, der for andet år i træk skal møde den spanske tenniskomet Carlos Alcaraz i finalen af den prestigefyldte ATP Masters 1000-turnering Indian Wells i Californien.

Den 20-årige spanier trak det længste strå sidste år og kan med en gentagelse af resultatet blive den første til at forsvare titlen, siden Novak Djokovic vandt finalen i den californiske ørkenturneing tre år i træk mellem 2014 og 2016.

For Medvedev er der - ud over hævn - et første mesterskab ved turneringen på spil.

Carlos Alcaraz' semifinale var den første, som var på programmet lørdag lokal tid i Indian Wells, som ligger i Coachelladalen i Californien.

Den unge spanier var oppe mod italienske Jannik Sinner, som ellers havde indledt 2024 uden et eneste nederlag og med en grand slam-titel fra Australian Open på cv'et.

Kampen blev kort inde i opgøret udsat på grund af regn, og der skulle gå hele tre timer, før spillet kunne genoptages.

Da vejret igen tillod de to duellanter at spille tennis, var det den talentfulde spanier, der viste sig skarpest til trods for et skidt første sæt. Alcaraz vandt med cifrene 1-6, 6-3, 6-2 og tildelte dermed Jannik Sinner årets første nederlag.

I Daniil Medvedevs semifinale var det amerikanske Tommy Paul, som stod for skud.

Amerikaneren havde tidligere sendt talentfulde Luca Nardi fra Italien og franske Ugo Humbert ud af turneringen, men blev alligevel fejet af banen af Daniil Medvedev med cifrene 1-6, 6-7, 6-2.

Da Carlos Alcaraz vandt finalen sidste år, skete det uden et eneste brud fra Daniil Medvedev. Spanieren vandt således med cifrene 6-3, 6-2.