Djokovic stopper ikonisk samarbejde træneren Goran Ivanisevic før grussæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Djokovic stopper ikonisk samarbejde træneren Goran Ivanisevic før grussæsonen
Goran Ivanisevic hjalp Novak Djokovic med at vinde ni Grand Slam-turneringer
Goran Ivanisevic hjalp Novak Djokovic med at vinde ni Grand Slam-turneringerReuters
Verdensetteren Novak Djokovic har afsluttet sit meget succesfulde samarbejde med den kroatiske træner Goran Ivanisevic kort før grussæsonen går i gang, meddeler serberen onsdag.

Goran Ivanisevic, som vandt i Wimbledon i 2001 efter at være blevet nummer to i 1992, 1994 og 1998, blev en del af Djokovic' team i 2019 og hjalp serberen med at vinde ni Grand Slam-titler.

"Goran og jeg besluttede at stoppe med at arbejde sammen for et par dage siden," skrev den 24-dobbelte Grand Slam-vinder Djokovic i et Instagram-opslag med et billede af sig selv og Ivanisevic, der spiller et brætspil.

"Vores kemi på banen havde sine op- og nedture, men vores venskab var altid bundsolidt. Faktisk er jeg stolt af at sige (det er jeg ikke sikker på, at han er), at vi ud over at vinde turneringer sammen også havde en sideløbende kamp i Parchisi kørende ... i mange år.

"Og den turnering stopper aldrig for os. Sefinjo, tak for alt, min ven. Jeg elsker dig."

Djokovic' forsøg på at vinde sin 25. Grand Slam-titel i single sluttede med et nederlag på 6-1, 6-2, 6-7(6), 6-3 til Jannik Sinner i semifinalen ved Australian Open i januar.

Serberen trak sig fra det igangværende Miami Open for at begrænse antallet af turneringer, han spiller i år, og den beslutning kom efter et chokerende nederlag i tredje runde til Luca Nardi ved Indian Wells.

Djokovic er ved at gøre sig klar til grussæsonen, hvor han vil forsøge at vinde sin fjerde titel ved French Open, som finder sted fra 26. maj til 9. juni.