Dumpet ned som nr. 649 i verden: Nadal trækker sig fra Monte-Carlo og udskyder comeback

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Dumpet ned som nr. 649 i verden: Nadal trækker sig fra Monte-Carlo og udskyder comeback
Nadal trækker sig fra Monte-Carlo og udskyder comeback
Nadal trækker sig fra Monte-Carlo og udskyder comebackProfimedia
Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal kæmper stadig med fysikken og må opgive at deltage i en af sine favoritturneringer.

Torsdag har han meldt afbud til Masters 1000-turneringen Monte-Carlo Masters, der begynder på søndag. Det skriver han på Instagram.

"Hej alle. Sportsligt er det en svær tid for mig. Desværre må jeg meddele, at jeg ikke er i stand til at spille i Monte-Carlo. Min krop vil simpelthen ikke tillade mig det."

"Selv om jeg træner hårdt og giver mig maksimalt hver dag, og min vilje til at konkurrere og spille turneringer igen er stor, så er sandheden, at jeg ikke er i stand til at kunne spille. I har ingen idé om, hvor ærgerlig jeg er over at gå glip af turneringerne i øjeblikket."

"Det eneste, jeg kan gøre, er at acceptere situation og se positivt på fremtiden", skriver 37-årige Nadal.

Den spanske gruskonge er med 11 turneringssejre den med afstand mest vindende spiller i turneringen i Monte-Carlo.

Nadal har ikke spillet en betydende tenniskamp, siden han 5. januar røg ud af en ATP-turnering i Brisbane forud for Australian Open.

I begyndelsen af marts deltog han dog i en lukrativ opvisningskamp mod landsmanden Carlos Alcaraz i Las Vegas, men en stor del af grussæsonen ser altså ud til at smuldre for den 22-foldige grand slam-vinder.

I næsten hele 2023 var spanieren heller ikke i stand til at spille turneringer, og han måtte gennem en hofteoperation. Som følge deraf rangerer den tidligere verdensetter derfor aktuelt som nummer 649 i verden.