Tennis Tracker: Medvedev og Alexandrova videre efter nattekampe

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Medvedev og Alexandrova videre efter nattekampe
Opdateret
Medvedev viser god form
Medvedev viser god formARTURO JIMENEZ/ANADOLU/Anadolu via AFP
Vi nærmer os med hastige skridt afslutningen på Miami Open, hvor flere af verdens bedste spillere forsøger at vinde den prestigefyldte turnering og få momentum på vej ind i grusbanesæsonen.

Kl. 07:50 - I løbet af nattens mulm og mørke har en af forhåndsfavoritterne til turneringen i Miami, Daniil Medvedev, spillet sig videre til semifinalerne efter en sejr på 6-4, 7-6 over chileneren Nicolas Jarry.

Ekaterina Alexandrova ødelagde Jessica Pegulas chance for at vinde titlen i Miami, da hun slog amerikaneren med cifrene 3-6, 6-4, 6-4.

Kl. 21:10 - Selv om Tomas Machac (23) spillede tennis på meget højt niveau, tog Jannik Sinner (22) det første sæt 6-4 og ser ud til at have kontrol over kampen.  

Kl. 19:45 - De næste i aktion aktion er herrernes andenseedede Jannik Sinner (22) som skal op imod Tomas Machac (23) for at skire sig en plads i semifinalen

Kl. 19:40 - Danielle Collins (30) bookede sin billet til semifinalerne i Miami Open efter en overbevisende sejr på 6-3, 6-2 victory over Caroline Garcia (30). Det er den fjerde sejr i træk for Collins over den franske kvinde.

Kl. 17:00 - God eftermiddag og velkommen til vores Tennis Tracker for en fascinerende aften og nat i Miami!

Vi nærmer os afslutningen på både mændenes og kvindernes turneringer i Miami med fire kvartfinaler, der finder sted fra kl. 18:00 CET. De første på banen er Caroline Garcia (30) og Danielle Collins (30).

Caroline Garcia - Danielle Collins - Kamp statistik
Caroline Garcia - Danielle Collins - Kamp statistikEnetpulse

Franske Garcia har indtil videre ikke gjort sig populær hos det amerikanske publikum efter at have slået tredjeseedede Coco Gauff (20) i seneste runde.

I mellemtiden har Collins allerede slået to seedede spillere ud og er nu blandt de sidste otte. De to har mødt hinanden tre gange før, og amerikaneren har vundet dem alle i lige sæt. Vil vi se tendensen fortsætte senere?