Traumatisk uge slutter for Sabalenka mod Wozniackis overmand efter kærestes tragiske død

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Traumatisk uge slutter for Sabalenka mod Wozniackis overmand efter kærestes tragiske død
Sabalenka i aktion i Miami
Sabalenka i aktion i MiamiAFP
En traumatisk uge for verdens nummer to, Aryna Sabalenka, sluttede lørdag med et nederlag i tre sæt i tredje runde af Miami Open til ukrainske Anhelina Kalinina.

Sejren på 6-4, 1-6, 6-1 til den 36. rangerede Kalinina fik Sabalenka, som havde holdt sine følelser i skak gennem begge sine kampe, til at smadre sin ketsjer voldsomt ned i banen.

Mandag døde hviderussiske Sabalenkas tidligere kæreste, den tidligere NHL-spiller Konstantin Koltsov, i Miami efter, hvad Politiet formodede var et selvmord.

Parret havde været i et forhold indtil for nylig, og Sabalenka meddelte først, at de ikke længere var sammen efter dødsfaldet.

Fredag lignede Sabalenka på trods af den traumatiske hændelse sig selv, da hun besejrede sin nære veninde Paula Badosa fra Spanien i to lige sæt.

Med mod Kalinina, der som bekendt besejrede Caroline Wozniacki efter at have reddet en matcbold, havde Sabalenka svært ved at finde stabiliteten i sit spil. 

Efter at have tabt åbningssættet dominerede hun dog fuldstændig Kalinina i det andet, hvor hendes serv og kraftfulde baghånd var for meget for ukraineren.

Men da Kalinina brød i tredje sæt, forsvandt Sabalenkas fokus og ro, og hendes modstander udnyttede det til fulde.

"Jeg var virkelig nervøs. Men jeg formåede at håndtere det i de svære øjeblikke," sagde Kalinina. "Så jeg er en lille smule stolt af mig selv i dag."

Verdens nummer et, Iga Swiatek, havde ingen problemer med at slå Italiens Camila Giorgi 6-2, 6-1 på lidt over en times spil.

"Jeg følte mig ret selvsikker, og jeg ville bare se, hvordan jeg ville have det med underlaget. Det hele var virkelig behageligt, så jeg er glad," sagde Swiatek.

Japans Noami Osaka fortsatte sin stadig mere imponerende form med en sejr på 6-2, 7-6 (7/5) over Elina Svitolina i en kamp mellem to kvinder, der er vendt tilbage til touren efter at have født.

Sjetteseedede Ons Jabeur måtte se sig slået af den 21-årige russer Elina Avanesyan, der ligger nummer 65 i verden. Russeren vandt overraskende 6-1, 4-6, 6-3.

I ATP-turneringen var topseedede Carlos Alcaraz simpelthen for stor en mundfuld for sin landsmand Roberto Carballes Baena, da han vandt 6-2, 6-1 på 85 minutter. Ligesom Swiatek sigter Alcaraz efter at fuldføre "Sunshine Double" efter sin sejr i Indian Wells i sidste uge, og den dobbelte Grand Slam-vinder så ud til at være i formidabel form.

Alcaraz skal nu møde den franske veteran Gael Monfils, som vandt 6-7 (3/7), 6-1, 6-2 over australske Jordan Thompson.