Djokovic sammenligner modstanderen Alcaraz med Nadal: Spilleren man skal slå i Paris

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Djokovic sammenligner modstanderen Alcaraz med Nadal: Spilleren man skal slå i Paris
Novak Djokovic har rost sin kommende modstander Carlos Alcaraz.
Novak Djokovic har rost sin kommende modstander Carlos Alcaraz.AFP
Grand Slam-rekordvinderen Novak Djokovic roser Carlos Alcaraz og kommer med en interessant sammenligning forud for fredagens semifinale mod spanieren ved French Open. "Han bringer en masse intensitet på banen - og med det minder han mig om en fra sit land, der er venstrehåndet," sagde serberen og hentydede til Spaniens Paris-rekordvinder Rafael Nadal.

Alcaraz fortjente sin succes, uddybede Djokovic."Han er allerede en meget komplet spiller og kun 20 år." Det eneste tidligere møde mellem de to topfavoritter til Roland Garros-titlen blev snævert vundet af Alcaraz i Madrid i 2022. Så nu kommer den med spænding ventede anden duel på den store Grand Slam-scene.

"Det er den kamp, mange mennesker gerne vil se," sagde Djokovic."Det er helt sikkert den største udfordring for mig indtil videre i denne turnering. Hvis man vil være den bedste, er man nødt til at slå den bedste - han er helt sikkert spilleren, man skal slå her."

Djokovic sigter efter en tredje titel på Roland Garros efter 2016 og 2021, da han forsøger at blive den eneste rekordindehaver med 23 Grand Slam-sejre i fraværet af sin skadede permanente rival Nadal. Alcaraz, som slog verdens nummer fem, Stefanos Tsitsipas, i kvartfinalen, kæmper for sin anden store titel efter at have vundet US Open i 2022.