Novak Djokovic skælder ud på fan under sejr: Vil dulme nerverne ved sit yndlingstræ

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Novak Djokovic skælder ud på fan under sejr: Vil dulme nerverne ved sit yndlingstræ

Djokovic blev rasende på en person i mængden
Djokovic blev rasende på en person i mængdenReuters
Den ti-dobbelte australske mester Novak Djokovic opfordrede en chikanerende fan til at konfrontere ham ansigt til ansigt under sin hårdt tilkæmpede sejr i anden runde mod det lokale håb Alexei Popyrin onsdag.

Serberen var ikke på toppen og blev til tider irriteret af et larmende publikum på Rod Laver Arena.

Men verdensetteren afværgede fire sætbolde i tredje sæt og vandt 6-3, 4-6, 7-6(4), 6-3 og holdt kursen mod sin rekordstore 25. Grand Slam-titel.

Popyrins chancer forsvandt hurtigt i fjerde sæt, hvor Djokovic udvekslede skældsord med en uregerlig fan - kommentator Nick Kyrgios sagde på Eurosport, som han analyserede for, at den pågældende person ikke skulle have "prikket til bjørnen".

Djokovic forklarede senere, hvad der var sket:

"Jeg tror ikke, du har lyst til at vide, hvad der blev sagt. Der var mange ting, der blev råbt efter mig på banen, især fra det hjørne, og på samme måde fra det andet hjørne. Jeg tolererede det i det meste af kampen."

"På et tidspunkt fik jeg nok, og jeg spurgte ham, om han ville komme ned og fortælle mig det. Desværre for ham havde han ikke modet til at komme ned. Det var det, jeg spurgte ham om.'Hvis du har modet, hvis du er sådan en hård mand, en hård fyr, så kom ned og fortæl mig det, og lad os få en diskussion om det'."

Bortset fra råberiet havde Djokovic også problemer med sit spil. Hans forhånd var usædvanligt skrøbelig, og til tider virkede han generet af det håndledsproblem, der blussede op før turneringen.

Han så også til tider flad ud, eftersom han kæmpede med en forkølelse, men formåede alligevel at få arbejdet gjort mod Popyrin, som vil ærgre sig over, at han ikke tog det tredje sæt.

Djokovic' næste modstander er argentinske Tomas Etcheverry, som allerede har gjort det af med Andy Murray og Gael Monfils.

Efter en tumultarisk nat på Rod Laver Arena sagde Djokovic, at han måske ville forberede sig på næste kamp ved at besøge Melbournes botaniske have - og tilbringe lidt tid med sit yndlingstræ.

"Der er et bestemt træ, som jeg så at sige har haft et særligt forhold til i de sidste 15 år," sagde han.

"Jeg elsker alle hjørner af botaniske haver. Jeg synes, det er en uvurderlig skat for Melbourne.Det særlige træ kan jeg ikke afsløre, hvilket er, jeg vil prøve at holde det for mig selv, når jeg er der for at have min egen tid. Jeg kan godt lide at holde mig på jorden og være sammen med min gamle ven."