Tennis Tracker: Lorenzo Musetti er overraskende ude i Hamborg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Lorenzo Musetti er overraskende ude i Hamborg

Opdateret
Christopher Eubanks reagerer efter et slag mod Brandon Nakashima i anden runde af ATP Atlanta Open.
Christopher Eubanks reagerer efter et slag mod Brandon Nakashima i anden runde af ATP Atlanta Open.AFP
Når vi bevæger os ind i kvartfinalerne på ATP- og WTA-touren, deler de store navne deres forberedelse mellem grus og hard court. For spillere som Casper Ruud og Alexander Zverev er det en vigtig periode frem mod US Open i næste måned, hvor de skal lukke hullet op til Carlos Alcaraz og Novak Djokovic.

Kl. 17:06 - Talentfulde Diane Parry er videre i Schweiz. Den 20-årige franskmand besejrede sin 33-årige landsmand Alize Cornet i to sæt og er nu klar til semifinalen. 

Få højdepunkterne fra opgøret mellem Diane Parry og Alize Cornet.
Flashscore

Kl. 15:16 - Laslo Djere har overraskende slået verdens nummer 18, italienske Lorenzo Musetti, ud af turneringen i Hamborg med cifrene 7-5, 6-3.

Se højdepunkter fra Laslo Djeres sejr.
Flashscore
Se interview med Laslo Djere.
Flashscore

Kl. 14:00 -  I den første kvartfinale i Lausanne besejrede andenseedede Elisabetta Cocciaretto russiske Elina Avanesyan med 7-5, 6-3.

Highlights
Flashscore
Interview
Flashscore

Kl. 9:00 - Godmorgen og velkommen til dagens tennisaction med Flashscore! I nat gik amerikanske Taylor Fritz og Kei Nishikori videre i Atlanta mod deres respektive kinesiske modstandere.

Men der er meget mere action i vente på en travl dag på ATP- og WTA-touren, bl.a. kampe mellem Fritz og Nishikori i Atlanta, mens verdens nummer fire Casper Ruud, Alexander Zverev og Lorenzo Musetti alle er i aktion i Hamborg, hvor turneringen når de sidste otte.