Tennis Tracker: Bublik slår stærk italiener i Adelaide, Rybakina ydmyget af useedet russer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Bublik slår stærk italiener i Adelaide, Rybakina ydmyget af useedet russer

Opdateret
Tennis Tracker: Der er fuld gang i turneringerne i Australien
Tennis Tracker: Der er fuld gang i turneringerne i AustralienMARK BRAKE/GETTY IMAGES ASIAPAC/Getty Images via AFP
Torsdagen byder på masser af spændende tenniskampe fra Australien, men der skal også en dansker i aktion i Portugal. Du kan følge dagens tennisnyheder lige her.

Kl. 15.51 - Taberen fra kvindernes finale sidste år ved Australian Open  Elena Rybakina, fik et overraskende nederlag forud for årets første Grand Slam, da verdens nummer tre blev slået 6-3, 6-3 af den useedede Ekaterina Alexandrova i Adelaide Internationals kvartfinale torsdag.

Kl. 14.49 - Holger Rune kommer ikke til at hjælpe det danske Davis Cup-hold, der i begyndelsen af februar gæster Mexico i Guadalajara.

Forklaringen på Holger Runes afbud bliver beskrevet således af Dansk Tennis Forbund:

"Med Australian Open i ugen op til og ATP-turneringen i Rotterdam efterfølgende - begge på hardcourt - har Holger Rune og hans team vurderet, at det med de store forskelle i tidszoner og skift af underlag til grus vil give for store forstyrrelser i sæsonen, og at det ikke vil være muligt at præstere optimalt til hverken Davis Cup eller efterfølgende."

Kl. 13.26 - Det lykkedes ikke for det danske tennishåb Elmer Møller at komme videre i Challenger turneringen i Oeiras i Portugal.

Møller, der selv figurerer som nr. 397 på verdensranglisten, tabte i kvartfinalen til schweizeren Leandro Riedl, der ligger 77 pladser højere på ranglisten. Schweizeren havde ikke de store problemer med at køre en forholdsvis sikker sejr i land med cifrene 6-3, 6-2.

Kl. 11.01 - Danske Caroline Wozniacki vender tilbage til Australian Open, som hun vandt i 2018, med et opgør mod den polske tennisspiller Magda Linette i første runde. Det er resultatet af torsdagens lodtrækning i Melbourne.

Også Holger Rune har fundet sin modstander i japanske Yoshihito Nishioka, der er nummer 58 på verdensranglisten. Rune er nummer otte.

Clara Tauson skal i mellemtiden møde belgiske Greet Minnen, som er nummer 65 på verdensranglisten. Selv er Tauson nummer 100.

Kl. 09:18 - Alexander Bublik har netop besejret Lorenzo Musetti 6-3, 6-7, 7-5. Han er derfor klar til semifinalen i Adelaide, hvor han skal møde enten Tommy Paul eller Jack Draper.

Kl. 08:46 - I Adelaide har både Sebastian Korda og Jiri Lehecka spillet sig frem til semifinalen, hvor de skal møde hinanden. I de to andre kvartfinaler spiller Lorenzo Musetti mod Alexander Bublik, mens Tommy Paul møder Jack Draper.

I kvindernes turnering skal både Jessica Pegula og Elena Rybakina i aktion, når de begge skal forsøge at spille sig frem til semifinalen.

I Auckland har Ben Shelton og Taro Daniel spillet sig videre til semifinalerne. Overskrifterne fra de kvartfinalerne er dog, at både Daniel Altmaier og Cameron Norrie har trukket sig fra deres respektive kvartfinaler, hvilket skaber usikkerhed om deres deltagelse ved Australian Open.

Danske Elmer Møller har gang i en flot turnering i Portugal, og torsdag spiller han mod schweiziske Leandro Riedi.