Tennis tracker: Hanfmann overrasker i Brisbane, mens Nadal gør comeback senere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis tracker: Hanfmann overrasker i Brisbane, mens Nadal gør comeback senere

Opdateret
Yannick Hanfmann fejrede en 2:0-sejr mod Korda.
Yannick Hanfmann fejrede en 2:0-sejr mod Korda.AFP
På trods af irriterende regnbyger fortsætter ATP 250 i Brisbane og United Cup på højt niveau. Hold dig opdateret med Flashscore tennis tracker!

Kl. 15.55 - Det var fuldt fortjent, at hun besejrede mig. Sådan lyder udmeldingen fra Caroline Wozniacki, der tidligt tirsdag morgen måtte se sig slået i to sæt af ukraineren Elina Svitolina ved WTA 250-turneringen i Auckland. "Hvis man ikke udnytter sine chancer, kan man ikke forvente at vinde et sæt. Det var den skuffende del, og det må jeg lære af og arbejde videre med. Jeg håber, at jeg kan lære meget af denne kamp."

Kl. 12.54 - Den topseede Coco Gauff (19) indrømmede, at der var "ting der kunne forbedres", da hun overvandt en krise midtvejs i kampen mod landsmanden Claire Liu, som hun besejrede to sæt i første runde af Auckland Classic tirsdag.

"Jeg havde bestemt brug for at blive testet, og jeg føler, at jeg spillede godt i dag i min første kamp i et stykke tid," erklærede Gauff, som forsvarer Auckland-titlen, hun vandt for 12 måneder siden. "Der er selvfølgelig ting, jeg kan gøre for at forbedre mig, men jeg er glad for sejren," sagde hun.

Kl. 11.59 - Efter en pause på næsten 12 måneder på grund af en hofteoperation vendte den spanske stjerne Rafael Nadal tirsdag tilbage som singlespiller på tennisbanen ved ATP-turneringen i Brisbane. Det var dog på ingen måde til at se, at Nadal havde været væk så længe, da han i to sæt, 7-5, 6-1, besejrede østrigske Dominic Thiem, der ligger nummer 98 i verden.

Kl. 08:30 - Den danske tennisspiller Clara Tauson vandt natten til tirsdag dansk tid over schweiziske Viktorija Golubic med cifrene 6-2, 6-4 i første runde af WTA 125 Canberra i Australien.

Kl. 88.24 - Caroline Wozniacki tabte tidligt tirsdag morgen sin første tenniskamp i 2024. I første runde af WTA 250-turneringen i Auckland var Elina Svitolina især i andet sæt et niveau over sin danske modstander og havde kontrol over kampen. Ukraineren vandt 6-4, 6-3.

Elina Svitolina er andenseedet i turneringen, der fungerer som opvarmning til årets første grand slam-turnering, Australian Open, som begynder 14. januar i Melbourne.

Kl. 07:56 - Ved United Cup har Novak Djokovic netop sikret sig en overlegen sejr på 6-1, 6-7, 6-1 over Jiri Lehecka. Dermed udlignede tennisstjernen stillingen i duellen mellem Tjekkiet og Serbien til 1:1.

Den afgørende kamp om sejren i gruppe E kommer derfor til at foregå i mixeddouble. Djokovic og Olga Danilovic skal møde den tjekkiske duo Petr Nouza og Miriam Kolodziejova.

I gruppe F spiller Holland også mod Kroatien i dag. Den første kamp bliver mellem Tallon Griekspoor og Borna Coric.

Kroatien tabte 2-1 til Norge i starten af United Cup og har nu brug for en klar sejr for at gøre sig håb om at gå videre.

Kl. 06:15 - Regnen fortsætter med at skabe problemer for arrangørerne i Brisbane, med mange af ændringer i tidsplanen.

Yannick Hanfmann slog Sebastian Korda overraskende klart med 7:5, 6:4. I anden runde skal spilleren fra Karlsruhe møde James Duckworth (Australien).

Daniel Altmaier - som skal møde Li Tu - er stadig i køen, og det samme er det længe ventede comeback for Rafael Nadal. Den 22-dobbelte Grand Slam-vinder skal møde Dominic Thiem i første runde.