Tennis-etter får flyvende start i Australien med 12. sejr i træk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-etter får flyvende start i Australien med 12. sejr i træk

Swiatek efter sin sejr
Swiatek efter sin sejrProfimedia
Iga Swiatek (22) satte en tidlig markør for 2024, da verdensetteren slog Beatriz Haddad Maia (27) 6-2 6-2 i United Cup-turneringen for blandede hold lørdag.

Swiatek sluttede sidste sæson med 11 sejre i træk og vandt China Open- og WTA Finals-trofæerne og generobrede førstepladsen fra Aryna Sabalenka, og hun viste ingen tegn på rust mod Haddad Maia i en omkamp fra deres French Open-semifinale.

Hun cruisede gennem det første sæt i typisk dominerende stil og kom foran 4-1 i det næste efter en tidligt servegennembrud, før hun afsluttede WTA Elite Trophy-mesteren Haddad Maias sejrsstime på syv kampe.

Swiatek sagde, at hun håbede at være stærkere i det nye år efter at have nydt den mest "fredelige" off-season i lang tid.

"I 2020 vandt jeg min første slam, så det hele var ret hektisk. Jeg fokuserede ikke på tennis og de rigtige ting. Jeg havde brug for at komme tilbage på den rette vej," siger Swiatek.

"Efter 2021 skiftede jeg træner, så det var en anden udfordring. Sidste år følte jeg, at hele verden kiggede med. Jeg føler, at jeg har vænnet mig til positionen. Jeg kunne virkelig bare fokusere på at træne og hvile."

Hubert Hurkacz vandt den kamp for polakkerne og tildelte dermed Brasilien deres andet nederlag i gruppe A i $10 millioner-turneringen med 18 lande, da han besejrede Thiago Seyboth Wild 6-7(4) 6-2 6-3.

Tyskland slog også Italien 2-1, da Alexander Zverev overvandt Lorenzo Sonego 6-7(5) 6-3 6-4, før han sammen med den tilbagevendte Angelique Kerber nedlagde Sonego og Angelica Moratelli 6-3 6-0.

De forsvarende mestre fra USA skal i aktion mod Storbritannien på søndag, før Novak Djokovic begynder sine sidste forberedelser til en 11. Australian Open-titel, når Serbien møder Kina.