Tennis Tracker: Ung amerikaner viser tænder i Australien, dansk talent overrasker

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Ung amerikaner viser tænder i Australien, dansk talent overrasker

Opdateret
Spillerne finpudser formen inden Australian Open.
Spillerne finpudser formen inden Australian Open.FIONA GOODALL/GETTY IMAGES ASIAPAC/Getty Images via AFP
Australian Open nærmer sig, og der bliver spillet masser af kampe i Australien som optakt til den store Grand Slam. Både i kvalifikationen til turneringen, men andre steder i landet. Du kan følge dagens tennisresultater og nyheder lige her.

Kl. 16.20 - Richard Gasquet (37) har aldrig vundet en Grand Slam - kun tre gange i løbet af sin lange karriere er han nået til semifinalen i en. Alligevel er han blevet en respekteret tennispersonlighed gennem årene. I april 2005 kom han ind på top 100 på ATP-ranglisten for første gang og er blevet der lige siden. Men hans imponerende række af 956 sammenhængende uger i blandt de bedste 100 i verden blev afbrudt i Auckland af hans franske landsmand Arthur Fils.

Kl. 13.44 - Det danske tennis-talent Elmer Møller fortsatte sin fremragende åbning på den nye sæson ved at vinde dagens kamp i anden runde i Challenger turneringen i Oeiras, Portugal, over italieneren Enrico Dalla Valle, der som nr. 285 på verdensranglisten ligger 112 pladser foran danskeren med cifrene 6-2, 6-1.

Elmer Møller i Davis Cup action sidste sæson
Elmer Møller i Davis Cup action sidste sæsonProfimedia

Derimod lykkedes det ikke for August Holmgren at komme videre i den samme turnering, da han i anden runde mødte den topseedede spanier, Alejandro Moro Canas (Nr. 246 på verdensranglisten), der vandt 6-3, 7-5.

Kl. 12.37 - Carlos Alcaraz (20) glæder sig til Australian Open, hvor han vil forsøge at detronisere den forsvarende mester Novak Djokovic og sikre sig en tredje Grand Slam-triumf, der vil gøre ham til verdens nr. et igen. 

"At lære af (Djokovic) er fantastisk. Det er utroligt at være på banen med ham," sagde Alcaraz efter at have slået Djokovic i en opvisningskamp i Saudi-Arabien i slutningen af ​​december.

"Jeg voksede op med at se ham vinde alle de store turneringer, og man drømmer altid om at spille mod ham ansigt til ansigt", siger Alcaraz.

Kl. 10:29 - Verdensranglistens nr. 12 Jelena Ostapenko skulle bruge næsten tre timer, på at besejre franske Carolina Garcia i tre sæt. Cifrene på 6-4, 5-7, 6-4 bragte Ostapenko videre til kvartfinalen i Adelaide.

Kl. 07:51 - Ved ATP-turneringen i Auckland har Daniel Altmaier, Ben Shelton og Arthur Fils allerede sikret sig en plads i kvartfinalen i løbet af natten til onsdag. 

I kvindernes turnering i Adelaide har amerikaneren Jessica Pegula sikret sig avancement, mens spillere som Elena Rybakina og Veronika Kudermetova skal i aktion onsdag formiddag.

Flere spillere jagter også en plads i Australian Open gennem kvalifikationen. Her har amerikaneren Maxime Cressy spillet sig frem til kvalifikationens semifinale, hvor han skal møde franske Hugo Grenier.

I Portugal skal danskerne Elmer Møller og August Holmgren forsøge at spille sig videre i challenger turneringen i Oeiras.