Superligahold trodser sne og frost på varmt kunstgræs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Superligahold trodser sne og frost på varmt kunstgræs

Superligahold trodser sne og frost på varmt kunstgræs
Superligahold trodser sne og frost på varmt kunstgræsProfimedia
Fodboldklubberne i Superligaen har med få undtagelser trodset sne og frost og er kommet godt i gang med træningen i 2024.

Det er især opvarmede kunstgræsbaner, der har gjort det muligt at gennemføre årets første træninger i de 12 klubber.

Det fremgår af en rundringning, som Ritzau har foretaget.

FC København, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, OB, Randers FC, Lyngby oplyser, at vinteropstarten er foregået som planlagt.

Bortset fra FCK melder klubberne, at opstarten er foregået på kunstgræs, mens københavnerne har trænet på en hybridbane.

Superligaens førerhold fra FCM har indtil videre trænet indendørs på kunstgræs i Ikast, men ovenpå denne uges teambuilding-tur i Skotland vil de næste træninger foregå udendørs på en hybridbane.

Silkeborg og Viborg måtte i sidste uge aflyse årets første træning, da vintervejret var værst. Men siden sneen blev ryddet, har begge klubber været i stand til at følge den fastlagte træningsplan, oplyser de.

AGF drog tirsdag til Marbella i Spanien, hvor holdet træner i 15 graders solskin.

Brøndby og Hvidovre har været værst ramt af vintervejret. Frost og sne på træningsbanen fik onsdag Brøndby til at flyve truppen til London på en hasteplanlagt tur for at gennemføre årets første træninger.

Hvidovre er torsdag tilbage på holdets normale træningsbane i Avedøre, efter at oprykkerne tidligere på ugen lejede sig ind på en kunstgræsbane i Vanløse på grund af frost og sne på banen i Avedøre.

Sportschef i Hvidovre, Peter Lassen, fortæller torsdag, at banen i Avedøre er tøet så meget op, at det er muligt at træne på den. Han er dog klar til at rykke holdet tilbage på kunstgræs i Vanløse, hvis frosten vender tilbage.

Vejle er ikke vendt tilbage på Ritzaus henvendelse, men det fremgår af klubbens hjemmeside, at træningen gik i gang mandag uden problemer.