Skjern-topscorer skal opereres

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skjern-topscorer skal opereres

Skjern-topscorer skal opereres
Skjern-topscorer skal opereresSkjern Håndbold
Skjern Håndbold er blevet ramt af sin anden skade til en af holdets profiler på ganske kort tid. Forleden blev den stærke fløj René Rasmussen meldt ude i op til et år, og nu er det kommet frem, at Skjerns målfarlige playmaker Lasse Mikkelsen skal opereres i skulderen.

Lasse Mikkelsen var i sidste sæson Skjerns topscorer og nummer to på listen over de mest scorende i Herre Håndbold Ligaen, men der kommer til at gå noget tid, før Mikkelsen igen kan lade netmaskerne blafre foran sig. Ifølge Skjerns hjemmeside, så skal der et operativt indgreb til for at løse en længe plaget højre skulder. 

"- Lasse Mikkelsen har gennem længere tid haft problemer med sin højre skulder. Nu er generne blevet så store, at vores læge Steen Kalms vil lave en kikkertundersøgelse af skulderen for at konstatere omfanget af skaden. Hvor længe Lasse forventes ude fra banen, kan vi først sige noget om efter undersøgelsen, siger sundhedschef John Bruun til Skjerns hjemmeside.

Selvom horisonten for skaden ikke er fastlagt endnu, så forventes Mikkelsen at være ude i noget tid, da skulderskade ofte er besværlige. 

Mikkelsen skiftede sidste sæson fra Melsungen i Tyskland til Skjern, der lige nu ligger som nummer 4 i Herre Håndbold Ligaen.