Skisports-stjerne anklager holdkammerat for kreditkort-svindel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Skisports-stjerne anklager holdkammerat for kreditkort-svindel
Skisports-stjerne anklager holdkammerat for kreditkort-svindel
Skisports-stjerne anklager holdkammerat for kreditkort-svindelProfimedia
Trods det faktum at franske Julia Simon og Justine Braisaz-Bouchet har nået podiet tre gange sammen ved VM i Skiskydning, så er der bestemt ikke god stemning blandt de to. Justine anklager nemlig Julia for kreditkortsvindel.

De vandt guld sammen i mixed stafet, og har begge duelleret om sejren i både sprint og forfølgelsesstart.

Men det, der virkelig har trukket overskrifter ved VM er det faktum, at Simon under efterforskning af fransk politi, mistænkt for kreditkortsvindel af Braisaz-Bouchet.

Sigtelserne går på, at Julia Simon har brugt sin holdkammerats kreditkort til at købe varer online til en værdi af mellem 1.000 og 2.000 euro.

Simon selv bestrider anklagerne. Hun var til afhøring inden nytår, og har ikke trænet med det franske hold i lange perioder.

Simon ønsker heller ikke at tale om sit personlige forhold til sin franske rival.

"Vi er vokset op sammen og er fra samme klub. Vi har haft ret ens opdragelser, men hun var bedre end mig i en ung alder. Hun er bedre på sporet, jeg er bedre til at skyde. Den perfekte skiathlet er Justines fart på sporet, og min fart i skydningen. Vi kender hinanden godt", svarer Simon på spørgsmål om deres personlige forhold, men altså uden at komme ind på den betændte affære.

De to franske kvinder skal igen stå over for hinanden når den indviduelle 15 km distance afvikles tirsdag.