Randers henter sjældent point i Farum efter sen udligning

Randers henter sjældent point i Farum
Randers henter sjældent point i FarumClaus Bech/Ritzau Scanpix
Vejen til medaljer i Superligaen blev søndag lidt længere for FC Nordsjælland.

På hjemmebane måtte FCN-træner Johannes Hoff Thorups mandskab nøjes med 1-1 mod Randers FC efter en sen kronjysk udligning på straffespark.

På vej ind i overtiden udlignede Randers FC's norske offensivspiller Simen Nordli fra pletten for gæsterne, efter at Ibrahim Osman var kommet for sent med en tackling inde i feltet.

Selvsamme Osman havde tidligere i halvlegen bragt FC Nordsjælland på kurs mod sejren med scoringen til 1-0.

Randers FC har det traditionelt svært på kunstgræsset i Farum, hvor kronjyderne plejer at tabe.

Randers tilspillede sig flere gode muligheder mod et FCN-hold, der startede godt, men faldt i niveau frem mod pausen.

Det begyndte alligevel at tippe FCN-spillernes vej efter en times spil. Værterne fik tildelt et straffespark, efter at Andreas Schjelderup havde fået et skub inde i feltet af Lasso Coulibaly.

Nordmanden skulle selv eksekvere, men hans flade skud midt i målet var nemt for Randers-keeper Patrik Carlgren at komme i vejen for.

Hjemmeholdet fastholdt trykket, og bare to-tre minutter senere kom 1-0-scoringen, da Osman på kanten af feltet tordnede bolden ind i netmaskerne bag Carlgren.

Randers svarede godt igen på FCN-scoringen, og gæsterne begyndte igen at tilspille sig både halve og hele chancer.

På vej ind i overtiden blev Randers tildelt et straffespark, som Simen Nordli udnyttede.

Mens FCN i resten af foråret skal deltage i mesterskabsspillet, så skal Randers kæmpe for at undgå nedrykning. Randers har på tiendepladsen 23 point og er placeret lige over Vejle under nedrykningsstregen.