Odense forlænger med stjernerne Højlund og Reinhardt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Odense forlænger med stjernerne Højlund og Reinhardt
Althea Reinhardt i aktion på det danske håndboldlandshold
Althea Reinhardt i aktion på det danske håndboldlandsholdProfimedia
De to landsholdsspillere Mie Højlund og Althea Reinhardt kan se frem til at spille sammen i en del år endnu.

Odenses håndboldkvinder får også gavn af bagspilleren Mie Højlund og målvogteren Althea Reinhardt i de kommende år. Duoen har forlænget med Odense frem til sommeren 2026. Det oplyser klubben mandag på sin hjemmeside.

I forvejen havde de to profiler og landsholdsspillere kontrakt frem til sommeren 2024, så begge får to år mere i klubben.

Det har været vigtigt for ledelsen i den fynske klub at få fremtiden på plads med de to spillere, oplyser sportsdirektør Trine Nielsen på klubbens hjemmeside.

"Det er to meget attraktive spillere, og det har da heller ikke været den nemmeste opgave at få deres underskrifter, da mit indtryk er, at der har været en del klubber, der har hevet i dem begge", siger Trine Nielsen.

26-årige Althea Reinhardt er glad for at få afklaret situationen i næsten fire år frem.

"Der er fede ambitioner i klubben og et godt setup, som jeg fortsat gerne vil være en del af, og jeg kan se mig selv være en stor del af. Jeg er glad for den rolle, jeg har på holdet og føler mig hjemme i Odense."

"Samtidig nyder jeg at spille på en hjemmebane med så fantastiske fans og frivillige, som betyder meget for mig", siger Althea Reinhardt.

Mens Althea Reinhardt har spillet 83 landskampe, er 25-årige Mie Højlund noteret for 69 kampe i rødt og hvidt. Begge er udtaget til den kommende EM-slutrunde, som begynder i denne uge.

/ritzau/